Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Dolce & Gabbana The One Essence Pour Homme Edp 100ml

1 Vurderinger
919,-

Velg størrelse

50 ml

olce & Gabbana The One For Men EdP er en klassisk, maskulin duft. Stefano Gabbana ønsket å skape en uomo - en klassisk herreduft som vil vare i mange år, og som kvinnene elsker. Duftnotene i Dolce & Gabbana The One For Men EdP er basert på trenoter og orientalske noter. Dolce & Gabban The One For Men EdP åpner med glitrende noter av bergamot, koriander og basilikum. Hjertenotene er av kardemomme, ingefær og neroli, mens basenotene danner spor av sedertre, amber og tobakk.

Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende. 

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

100ml

 

  • Kategori:Parfyme
  • Artikelnummer:
    1024-135-0100
Dolce & Gabbana

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018