Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Dolce & Gabbana The One Essence Pour Homme Edp 100ml

1 Vurderinger
919,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml100 ml

olce & Gabbana The One For Men EdP er en klassisk, maskulin duft. Stefano Gabbana ønsket å skape en uomo - en klassisk herreduft som vil vare i mange år, og som kvinnene elsker. Duftnotene i Dolce & Gabbana The One For Men EdP er basert på trenoter og orientalske noter. Dolce & Gabban The One For Men EdP åpner med glitrende noter av bergamot, koriander og basilikum. Hjertenotene er av kardemomme, ingefær og neroli, mens basenotene danner spor av sedertre, amber og tobakk.

Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende. 

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

100ml

 

  • Kategori:Parfyme
  • Artikelnummer:
    1024-135-0100

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018