Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 9 karakterer
0
0
0
0
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Kundeservice på Lyko
  for 12 mnd siden

  Woww.....

  Altså jeg er nå blitt frelst til dette produktet! Syns jeg så endring allerede etter noen uker. Har super typisk Norsk sensetiv tørr hud på vinteren og bruker denne etter å ha renset huden annen hver dag. Hver dag blir for luksus ;) Det går fort, enkelt og jeg kjente stor forskjell de gangene jeg er grådig og hopper over en dag eller to. PRØV FOR ALL DEL PRØV! Nb: Husk å legg på fuktighetskrem etterpå!
  3 liker

Dr Dennis Gross
Skincare Alpha Beta® Peel Ultra Gentle Packettes

9 Vurderinger
995,-

Tøff mot alderstegn - mild mot huden! Ultramilde men høyeffektive peelingpads som med største forsiktighet fjerner gamle, døde hudceller og gir plass til ny, frisk hud - uten å forårsake irritasjon eller skrape opp barrieren. Dette er mulig gjennom en unik sammensetning av tre høyeffektive hydroxidsyrer i kombinasjon med videbarkekstrakt samt hyaluronsyre som tilfører fuktighet, binder fukt og "plumper" opp hvilket minimerer linjer og rynker i huden. Ultra Gentle Peel anbefales å bruke hver dag til sensitiv, tørr og yngre hud samt hud med rosacea og førstegangspeelere.

Bruk:

Påfør steg 1 på tørr, ren hud med sirkulerende bevegelser fra panne til nakke. Vent 2 minutter før du påfører steg 2. Bruk samme teknikk som ved steg 1 og fortsett til servietten føles tørr. Ikke vask ansiktet etter bruk og bruk heller ikke produkter som inneholder alkohol. Påfør deretter serum og valgfri fuktighetskrem.

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1827-164-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020