1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 9 karakterer
0
1
0
1
7
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Hudterapeut på Lyko
  for 10 mnd siden

  Tar ansiktsmaske til nye høyder!

  En fantastisk maske som gir en skikkelig fuktighetsboost, roer ned irritert hud og gir superfin glød. Jeg er litt sensitiv i huden, og ser merkbar forskjell allerede etter første bruk - huden ser jevnere og friskere ut og alle tørrhetslinjer er borte. Passer alle hudtyper!
  2 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 10 mnd siden
   LLLOOOOVE IT!!!
   1 liker

Dr Dennis Gross
Skincare Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask

9 Vurderinger
675,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Mask Spatula
35,40Anb. pris 59,-
Lyko
Headband White + Logo
59,25Anb. pris 79,-

Ultraeffektiv peel-off mask som umiddelbart gir en intensiv fuktighetsboost. En tostegs-behandling med gel + pulver som gir en modellerende, transformerende ansiktsmaske som gir intensiv og langvarig fukt til huden. Denne profesjonelle masken er en avkjølende og dypt fuktighetsgivende behandling som gir deg umiddelbar glød og plumper opp huden etter første bruk. Når denne masken forvandles ved at den blandes skjer en kjølende kjemisk reaksjon slik at huden din forvandles til en fuktighetsrik, fast og strålende hud. Etter en behandling forbedres tørrhetslinjer og porer, huden oppleves umiddelbart fastere, smidigere og mer strålende. Løft enkelt bort masken og se forskjellen bare etter én gang. Passer alle hudtyper.

Bruk:

Bland Hyaluronic Cushion Gel (steg 1) med det aktiverende pudderet (steg 2) i medfølgende skål. Bruk den medfølgende spatelen for å blande produktene og påfør deretter umiddelbart masken i et tykt, jevnt lag på ren, tørr hud. Begynn å påføre masken nedenfra og jobb i oppadgående strøk. Unngå å komme for nært øyeområdet. Masken blir lettere å fjerne om den er tykk og kantene påføres jevnt og tykt. Masken "setter seg" innen 5-7 minutter og bør virke i opptil maks 12-15 minutter for maksimal fuktighet. Fjern peel-off masken ved å løfte den av og tørke bort eventuell overflødig produkt med en fuktet bomullspad. Ikke vask eller skyll huden etterpå. Påfør passende serum og/eller fuktighetskrem fra Dr. Dennis Gross hudpleie.

Vanligvis kjøpt sammen

1.160,-
914,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020