DUFFLashes

DUFFLashes oppdrag er å skape og tilby kvalitetsløsvipper for å komplettere alle utseender, om det er for hverdagsbruk eller utekvelder.
DUFFLashes løsvipper er håndlagde, noe som øker kvaliteten og holdbarheten, så med god omsorg kan de brukes opptil 20-25 ganger. Vi legger stor tyngde ved utformingen av individuelle unike vipper, som gir litt ekstra. Både for å fullføre naturlige looks, og for de som ønsker noe mer glamorøst.
Alle våre løsvipper er håndlagde med de fineste materialene - en blanding av menneskelig hår og koreansk silke, noe som er et utsøkt syntetisk materiale. Fordi vippene er håndlagde er alle varianter individuelle, i motsetning til vipper som produseres av mekaniske prosesser. Vi tror at våre kvalitetsbevisste kunder verdsetter dette.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter