E NATURE

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder
  • for 1 uke siden

    Mykgjørende og fuktighetsgivende ansiktsrens

    «A little goes a long way». Jeg har fortsatt mye igjen etter å ha kjøpt produktet i januar. Det er det første trinnet i min double cleanse rengjøringsrutine. Oljen er mild, lett og myk mot huden. Den har en frisk duft av sitrusfrukter. I motsetning til andre oljebaserte renseprodukter vaskes denne lett av med vann og etterlater hunden myk og ren etterpå. #konkurranse
    1 liker

E NATURE
Moringa Cleansing Oil 200 ml

1 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Rengjøringsolje. Oljevæske med lett konsistens løser opp sminke uten å irritere huden, gr næringsstoffer og fukt og etterlater huden godt rengjort. Moringa (Moringa Pterosperma frøekstrakt) gjør huden klarere; True Rose of Jericho-ekstrakt og irisekstrakt fukter huden. Naturlige ingredienser, naturlige dufter, testet og trygg for huden, ingen dyreingredienser. Fri for parabener, mineralolje og kunstige dufter.

Bruk: Brukes først i hudpleierutinen. Pump en passelig mengde på en tørr håndflate. Påfør på huden og masser lett for å løse opp sminke og hudavfall. Emulere med lunkent vann og vask deretter ansiktet for en ren finish.

200ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter