Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eco By Sonya
Cacao Tanning Mousse 125 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
365,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Application Mitt
50,-Ord. pris 55,-
Beskrivelse
Ingredienser

Eco by Sonyas Cacao Tanning Mousse er et luksuriøst økologisk produkt som skaper en dyp bronsefarge. Den er utrolig rask og enkel å påføre og med kun én påføring skaper du den perfekte brunfargen, uten solens skadelige stråler. Cacao Tanning Mousse er superlett, glir over huden og tørker raskt. Den er også vegansk og selvfølgelig cruelty free. Cacao Tanning Mousse er laget av kun organiske og naturlige ingredienser, har en lekker, men subtil sjokoladeduft og er helt fri for kunstige stoffer som gjør huden oransje. I stedet gir produktet en vakker, langvarig farge for alle hudtoner. Uansett om du vil ha en lys eller en luksuriøs, dyp nyanse vil fargen utvikles på huden over tid. Tiden du har produktet på huden før du dusjer avgjør hvor dyp brunfargen blir. Fargen vil også fortsette å utvikles over tid. Cacao Tanning Mousse er blitt belønnet med utallige priser verden rundt for sin prestasjon. Hovedingredienser: Aloe Vera, kakao, kaffe, blodappelsin, grapefrukt, ingefær og mandarin.

Bruk: For beste resultat for å få en jevn og langvarig nyanse anbefales det å peele huden 24-48 timer før behandlingen, og hold deretter huden fuktet og myk. Påfør et jevnt lag på ren, tørr hud. Start fra anklene og jobb deg oppover, bruk gjerne Tan Applicator Mitt, eller om du foretrekker å bruke hendene går det også fint. Rengjør hendene godt etter påføring. La sitte på huden 1 time for en lysere nyanse og 4 timer for en dypere farge. Deretter dusjes den av.

125ml

Vanligvis kjøpt sammen

600,-
909,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019