Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 2 karakterer
1
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Er det lenge til denne kommer inn igjen ?

  Lurte på om dere har noen dato eller vet når denne kommer inn for salg igjen, vært tom lenge nå!
  På forhånd tusen takk for svar.
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 2 mnd siden
   Hei Maren Helen! Nå er den inne igjen :)
   // Cathrine
   Liker

Eco By Sonya
Face Tan Water 100 ml

2 Vurderinger
276,-Anb. pris 345,-
Beskrivelse
Ingredienser

Eco by Sonyas Face Tan Water™ er en flytende selvbruningstoner som gradvis gir den perfekte brunfargen. Det er et av Eco Tans mest populære produkter som er spesielt utviklet for ansikt, nakke og dekolletasje! Med Face Tan Water™ bygger du opp fargen, skaper en ungdommelig glow og minsker behovet av foundation. Den inneholder pleiende økologiske og naturlige ingredienser. Selvfølgelig er den også vegansk og cruelty free. Hold huden solkysset hele året uten solens skadelige stråler ved å påføre Face Tan water 2-3 ganger i uken. Den fukter huden uten å tette igjen porene, hyaluronsyren har fuktighetsgivende egenskaper og gjør at huden føles myk men aldri oljete. Den beroliger huden og er bra for alle hudtyper, selv for rosacea, eksem og aknehud. Passer også alle hudtoner. Hovedingredienser: Aloe Vera, appelsinskall, rosegeranium og naturlig hyaluronsyre.

Bruk: Påfør på ren og tørr hud på samme måte som du gjør med ansiktsvann. Påfør 2-3 ganger i uken så bygger du opp en vakker nyanse. Peel huden 24 timer før du påfører og bruk en bomullspad for beste resultat. Du kan også bruke hendene, men vask da hendene godt etterpå. Avslutt med ansiktskrem. Ikke bruk serum eller oljer rett etter påføring av Face Tan Water da det kan ta bort resultatet. Bruk serum og oljer ved andre tider på dagen.

100ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019