Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eco By Sonya
Hempitan - Body Tan Water™ 140 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
405,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Eco by Sonyas Hempitan Body Tan Water™ er et økologisk sertifisert selvbruningsvann som gir en langvarig mørk brun tone og inneholder ekstrakt fra hampfrø som har fenomenale fuktighetsgivende egenskaper. Hempitan Body Tan Water™ er kun laget av økologiske og naturlige ingredienser i en formel som påføres lett. Den gir en langvarig farge, tørker umiddelbart og lukter fantastisk. Den har en beroligende og fuktighetsgivende effekt samt minsker hudirritasjoner, uten å tette igjen porer.

Bruk: For beste resultat for å få en jevn og langvarig nyanse anbefales det å peele huden 24-48 timer før behandlingen, og hold deretter huden fuktet og myk. Rist før bruk. Påfør et jevnt lag på ren, tørr hud. Start fra anklene og jobb deg oppover, bruk gjerne Tan Applicator Mitt, eller om du foretrekker å bruke hendene går det også fint. Rengjør hendene godt etter påføring. La sitte på huden 1 time, deretter dusjes den av. Unngå kontakt med øynene og ta alltid en allergitest før bruk.

125ml

Gave på kjøpet

Ved kjøp av minst to produkter fra Eco By Sonya får du denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

800,-
853,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter