Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eco By Sonya
Hempitan - Body Tan Water™ 125 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
284,-Anb. pris 355,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Lyko
Application Mitt
39,-Anb. pris 55,-
Beskrivelse
Ingredienser

Eco by Sonyas Hempitan Body Tan Water™ er et økologisk sertifisert selvbruningsvann som gir en langvarig mørk brun tone og inneholder ekstrakt fra hampfrø som har fenomenale fuktighetsgivende egenskaper. Hempitan Body Tan Water™ er kun laget av økologiske og naturlige ingredienser i en formel som påføres lett. Den gir en langvarig farge, tørker umiddelbart og lukter fantastisk. Den har en beroligende og fuktighetsgivende effekt samt minsker hudirritasjoner, uten å tette igjen porer.

Bruk: For beste resultat for å få en jevn og langvarig nyanse anbefales det å peele huden 24-48 timer før behandlingen, og hold deretter huden fuktet og myk. Rist før bruk. Påfør et jevnt lag på ren, tørr hud. Start fra anklene og jobb deg oppover, bruk gjerne Tan Applicator Mitt, eller om du foretrekker å bruke hendene går det også fint. Rengjør hendene godt etter påføring. La sitte på huden 1 time, deretter dusjes den av. Unngå kontakt med øynene og ta alltid en allergitest før bruk.

125ml

Vanligvis kjøpt sammen

344,-
515,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019