Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eco By Sonya
Invisible Tan 150 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
276,-Anb. pris 345,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Lyko
Application Mitt
39,-Anb. pris 55,-
Beskrivelse
Ingredienser

Eco by Sonyas Invisible Tan er en lotion som gir en vakker solbrun farge til ansikt og kropp! Med kun én påføring gir Invisible Tan deg en vakker gullbronsefarget glød! Den er laget med kun sertifiserte økologiske og naturlige ingredienser og er også vegansk og selvfølgelig cruelty free. Invisible Tan er superlett å påføre. Akkurat som du ville gjort med en bodylotion masserer du den inn på ren, tørr hud. Vår unike “usynlige” formula utvikles best over 8 timer. En perfekt måte å unngå solens skadelige stråler på, hvor du likevel får den beste nyansen. Den pleier også huden og gir den næring. Det er ikke rart at den er en favoritt og har også vunnet mange priser. Så hopp inn i dusjen, tørk huden, masser inn Invisible Tan, vent noen minutter og la den tørke før du legger deg. Når du våkner dagen etter har du en fantastisk gyllen brunfarge! Hovedingredienser: Aloe vera, rosegeranium, avokado, macadamia og kamille.

Bruk: For beste resultat for å få en jevn og langvarig nyanse bør du peele huden din 24-48 timer før behandlingen, og deretter holde huden fuktighetsrik og myk. Masser inn et tynt, jevnt lag av Invisible Tan på ren, tørr hud. Bruk like mye produkt som du gjør når du smører inn en bodylotion. Start fra anklene og jobb deg oppover, bruk gjerne Tan Applicator Mitt, eller om du foretrekker å bruke hendene går det også fint. Rengjør hendene godt etter påføring. Fargen utvikles i 8 timer.

150ml

Vanligvis kjøpt sammen

331,20
388,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019