Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 3 karakterer
0
1
1
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

ECOCOCO
Coconut Lime Body Scrub 220 220 g

3 Vurderinger
75,-Anb. pris 235,-65
Fri frakt, kan sendes omgående

ECOCOCO Body Scrub serien inneholder den høyeste kvaliteten av naturlige og sertifiserte organiske ingredienser og sertifisert organisk kokosolje. Med våre spesielt formulerte peelinger har vi dekket alle dine områder! Den unike blandingen av ingredienser gjenoppliver og tilfører naturlige oljer til huden din og hjelper til med å minimere forekomsten av kviser. Samtidig hjelper den også mot strekkmerker, cellulitter, tørr hud og den redusere fine linjer og solskader. Den rike blandingen av havsalt, kokosolje og vanilje er formulert for å gi huden en dyp eksfolierende rengjøring.

Kombinasjonen COCONUT LIME er ideell for å lyse opp og stramme opp huden. Dette er også den perfekte eksfolieringen for å forberede huden din for ECOCOCO selvbruning. Kan også kombineres med ECOCOCO Exfoliating Glove for en mer intensiv eksfoliering.

Bruk: Ta ut ca en håndfull saltskrubb og masser inn jevnt over kroppen i sirkulære bevegelser for beste resultat. Eksfolier kroppen 2-3 ganger i uken. 1 gang i uken om du bruker ECOCOCO tan. Vi anbefaler å tilsette litt av din favorittskrubb fra ECOCOCO i badevannet som et avslappende detox-rituale, for å skylle bort stresset!

220g

  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    2130-104-0220

Vanligvis kjøpt sammen

104,-
123,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter