Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 9 karakterer
0
0
0
0
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Favoritt!

  Er fan av denne serien. De beste børstene etter min mening. Deilig myke og «røytefrie» da man ikke ender opp med børstehår i fjeset etter bruk.
  Denne spesifikke børsten er min favoritt da den kan justeres opp og ned ved å skru på den. Da kan man, som en bonus, bruke den både for å pudre hele ansiktet samt også for mer detaljerte strøk om man skrur børsten halvveis ned så den komprimeres litt. Har også veldig sansen for at den har et lokk så den kan lukkes igjen og taes med i veska. Hygienisk og genialt!
  #konkurranse
  3 liker

EcoTools
Retractable Kabuki Brush

9 Vurderinger
155,-

Kabuki børste laget av resirkulert aluminium og syntetiske taklon-hår. Mijøvennlig og praktisk børste. Dyppes i løst eller fast pudder, bank av overflødig pudder. Påføres lett over hele ansiktet og gir en glatt, myk overflate. Passer også godt for rouge og bronzer.

Eco Tools lager produkter som kan gjenvinnes, og bruker blant annet bambus og resirkuleringsbar aliminium. Hårene i børstene er av beste syntetisk kvalitet.

 • Kategori:Kabuki
 • Artikelnummer:
  1439-124-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter