Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Elemis
Life Elixirs
Fortitude Candle 230 g

Bli den første til å vurdere dette produktet
465,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Ikke undervurder kraften du har i deg. Kom deg forbi hindrene som dukker opp på veien. Skap en bevissthet om at du kan klare alt som møter deg på din vei. Gi kraft til sjelen. Du har all kraft du trenger - nå er det på tide å slippe den fri. Finn din indre besluttsomhet.

Ylang ylang forankrer deg samtidig som sedertre harmoniserer og geranium gjenoppretter og styrker selvtilliten din. Føl deg jordet, besluttsom og sterk helt inn i ryggmargen.

Mindfulness tips: Stopp opp, lukk øynene, slapp av i skuldrene og pust rolig i dype åndedrett. Når selvtilliten utfordres, finn din indre handlingskraft og styrke.

Bruk: Trim veken til ca 5 mm før du tenner lyset. La brenne i ca 2 timer så hele overflaten smelter før du slukker det. Duften vil fylle rommet i flere timer etterpå. Legg på lokket mellom hver bruk for å beskytte lyset mot støv og bevare den herlige aromaen.

230g

  • Kategori:Duftlys
  • Artikelnummer:
    2011-263-0230

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019