Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Elemis
Peptide
24/7 Kit A Radiant-Looking You

Bli den første til å vurdere dette produktet
823,20Anb. pris 1.029,-
Fri frakt, kan sendes omgående
PEPTIDE 24/7 er inngangen til et optimalt velvære for huden. Her får du det nødvendige for å bekjempe de sporene som en moderne livsstil setter i huden din. Resultatet er et friskt , uthvilt og fornyet utseende.

Kitet inneholder:
Pro-Radiance Cream Cleanser 200ml - SUPER SIZE
Peptide⁴ Thousand Flower Mask 75ml - FULL SIZE
Peptide⁴ Adaptive Day Cream 15ml
Peptide⁴ Plumping Pillow Facial 15ml

Har også en prøve på en nylansering for våren 2020:Peptide⁴ Antioxidant Hydra-Serum 1.5mlPro-Radiance Cream Cleanser er en prisbelønt dyptrensende krem som bidrar til å beskytte mot daglig forurensing. Makeup og smuss blir forsiktig løst opp og får fram en strålende, ungdommelig hud.Peptide⁴ Thousand Flower Mask er en mineralrik ansiktsmaske som revitaliserer og synkroniserer huden. Formulert med nordisk torv og organisk materiale fra tusenvis av blomster som er rike på næring, mineraler og antioksidanter for å gi et friskere utseende hos en sliten hud. Hudens naturlige utstråling gjenoppfriskes. Peptide⁴ Adaptive Day Cream er en dagkrem som tilpasser seg hudens behov. Den gjør huden balansert og jevn gjennom hele dagen. Balanserende mineralmikrosfærer absorberer overfødig talg og holder derfor huden matt samtidig som det blir tilført rikelig med fuktighet. Peptide⁴ Plumping Pillow Facial er en lett sovemaske som arbeider om natten for å gi næring og fuktighet slik at en sliten hud får ny friskhet om morgenen. Peptide4 hjelper til å balansere og beskytte hudens barriere og stimulerer alle hudens naturlige prosesser.

Pro-Radiance Cream CleanserVarm opp i håndflatene og deretter massér inn på tørr hud med lette sirkelbevegelser inntil rensen har blitt varm og løser seg opp. La ligge på i 1 minutt for å løse opp makeup og smuss. Fjern med en varm bomullspads eller vaskeklut. Klapp ansiktet tørt med et rent håndkle.Peptide⁴ Thousand Flower MaskPåføres med fingrene eller en pensel over ansikt og hals. Unngå øyenpartiet. La masken virke i 15 minutter og skyll så av med varmt vann og en mørk klut, da masken kan gi en grå-svart fargetone til tekstiler. Peptide⁴ Adaptive Day CreamEn ertestørrelse påføres rengjort hud på om morgenen. Strykes over ansiktet og halsen. Utmerket som underlag for makeup. Peptide⁴ Plumping Pillow FacialPåføres på kvelden på ren hud og klappes inn med oppadgående bevegelser. Kan gjerne brukes ovenpå annen nattpleie. Rens av eventuelle rester om morgenen med ditt vanlige renseprodukt.
  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    2011-345-0000

Vanligvis kjøpt sammen

1.122,20
1.363,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter