Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Elemis
Pro-Collagen
Marine Mask 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Med alderen avtar hudens kollagen og elastin noe som gir dype rynker og redusert spenst og elastisitet. Denne luksuriøse masken kombinerer kvarts med Padina Pavonica, adaptogenisk noni, moringa og arganolje for å gi et umiddelbart løft til huden og bidra til å minimere alderstegn.

  • Forbedrer cellekommunikasjonen
  • Øker hudens motstandsdyktighet
  • Utjevnende effekt
  • Oppløftende effekt
  • Antioksidantbeskyttelse

De viktigste ingrediensene

  • Padina Pavonica - Padina Pavonica aktiverar aktivt kalsium som beskytter og styrker cellestrukturen, styrker epidermis og gir huden et ungdommeligere og fastere utseende. Når kollagenet og elastinet blir svakere får du redusert spenst og elastisitet. Padina Pavonica styrker hudens fuktighetsnivå og elastisitet, noe som gir den et fyldigere utseende.
  • Kvarts - Kraften hos kvarts forbedrer celleaktiviteten med hjelp av Padina Pavonica. Det øker energien noe som bidrar til bedre cellekommunikasjonen og gir huden et umiddelbart løft. Både kvarts og Padina Pavonica er former av kisel som er en mineral som finnes i alt levende. De to komponentene sammarbeider for å etterligne huden så mye som mulig.
  • Noni - Noni er en effektiv adaptogen som har evnen til å få ansiktstrekkene til å slappe av. Den minimerer tegn på aldring som framkalles av stress og trøtthet og resulterer i en synlig og utjevnende effekt.
  • Arganolje - Når arganolje appliseres på huden danner molekylene i oljen umiddelbart et nettverk av proteiner som er kompitabelt med hudoverflaten, og dermed gir et umiddelbart løft av ansiktet. Har bevist effekt å redusere dypet på fine linjer og rynker noe som gir en jevnere hudoverflate.

50ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019