2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 73 karakterer
3
7
15
24
24
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 21 mnd siden

  Super

  Ikke for varm, ikke for grå. Medium er ganske mørk, så jeg vil anbefale å se på noen videoer før du bestemmer deg for farge. Produktet er fantastisk til en så god pris
  4 liker

E.l.f.
Eyebrow Kit Medium

73 Vurderinger
69,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Skap øyenbryn som er fyldigere, tykkere og mer definert med e.l.f. Studio Eyebrow Kit! Den pigmenterte voksen definerer og former brynene, og de fargekomplimenterende pudderne fester og bidrar til å øyenbrynene holder seg perfekte. Den medfølgende taklon-børsten har to sider, hvor en brukes til å forme brynene, og den andre hjelper deg å fylle inn brynene. Denne duoen gir langvarig farge og definisjon for en naturlig og vakker look.

Bruk: 
Bruk den pigmenterte brynsgelen for å definere og forme brynene med den skrå kosten som gir definisjon. Fest fargen med brynspudderet, og fyll in brynene med blending kosten for en naturlig finish.

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1751-106-0002

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter