Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals er Cosmedicas egne serie med cosmeceuticalsprodukter. Serien er utviklet av norske hudleger i Norge, hvor serien er blitt ledende innen cosmeceuticals. For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter jobber vi med ulike produsenter, som alle har svært høy kompetanse innen dokumenterte aktive ingredienser. Det er veldig viktig for oss at de aktive ingrediensene vi bruker i våre produkter har en effekt som er dokumentert gjennom forskning. Dette for å garantere at Elixir leverer det beste i moderne hudpleie.

Elixir Cosmeceuticals gir merkbare og synlige resultater på huden, når du bruker produktene normaliserer du hudens naturlige funksjoner, hvilket gir en ungdommelighet og glød til huden. Ingredienser som for eksempel vitamin A, glykolsyre, antioksidanter og enzymer opprettholder og vedlikeholder hudens helse. Filosofien er å vedlikeholde og forebygge fremtidige skader. Vi har skreddersydde hudprogram som tilpasses etter hudtilstand, da vi tror at huden stadig forandrer seg gjennom årene og de ulike årstidene, vi fokuserer altså på hudtilstanden i stedet for hudtypen. Da produktene er svært aktive er det viktig at huden venner seg til dem, spesielt de med for eksempel syre og retinol.

31 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter