1 Kundebilde
Elixir Cosmeceuticals

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  JEG ER SJOKKERT

  Jeg er en av de som ALLTID har slitt med masse urenheter og masse masse sorte prikker, men den rensen her - jeg er seriøst sjokkert😅

  Jeg kan ikke fatte eller begripe hvorfor ingen har anbefalt meg den her tidligere? Altså..det kan ikke beskrives en gang hvor fornøyd jeg har vært med den rensen her.
  Har du slitt med sorte prikker eller urenheter i lang lang tid så er den her virkelig verdt og teste🙌🏼 Jeg kan liksom ikke beskrive hvor bra den faktisk er.

  Den kan tørke ut littegranne rundt munnen og litt ved nesa, men utenom det har jeg ikke merket noe «sideeffekter». Jeg bruker den her på kvelden etterfulgt av acticlear pads, Acticlear gel og Niactil Pro.

  På dagen bruker jeg Acticlear foaming cleanser, Niactil 4% og Hydractil Rich Cream.

  Jeg kjøpte Sulfactil cleanser etter di andre produktene jeg har nevnt og for å være ærlig så hjalp de på urenheter og en skinnende fin glatt hud - men ikke de sorte prikkene og porene, det er det ene alene Sulfactil som gjorde!💓

  Jeg har ingen før bilder men her er et lite etterbilde!🙌🏼

  #konkurranse
  3 liker

Elixir Cosmeceuticals
Sulfactil Cleanser 50 ml

2 Vurderinger
590,-
Beskrivelse
Ingredienser

En aktiv behandlende rens som rengjør huden, er antibakteriell og virker forebyggende mot nye utbrudd. Passer spesielt godt for de med akne, rosacea, fet og uren hud. Rengjøringen inneholder de aktive ingrediensene svovel og salisylsyre som fjerner overskudd av fett og har antibakterielle egenskaper. Brukes i kombinasjon med annen rengjøring fra Elixir for å få en mer dyptgående effekt.

 • Motvirker ubalanse i huden
 • For deg med akne/fet hud/blank t-sone/sensitiv hud/rosacea

Bruk: Sulfactil Cleanser er en spesialrengjøring som skal brukes i kombinasjon med andre rengjøringer fra Elixir. Ta bort sminke og smuss med din daglige rengjøring og vask deretter ansiktet med Sulfactil Cleanser. La den gjerne virke på huden i 5-10 minutter før du skyller av.

100 ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  2143-144-0100

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter