9 Kundebilder
1 look
Elixir Cosmeceuticals

Looks

Tips til en god hudpleieser...

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 95 karakterer
3
3
4
13
72
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Beste serumet for en glød og uren hud!!

  Dette serumet har vært min go to i flere år nå. Alle urenheter holder seg vekke, du får en ekstremt fin glød med en meget god fukt som trekker godt inn og jobber i porene. Absoulutt verdt å prøve! Den er også veldig drøy i bruk så den varer en god stund 🌸 På bildene ser dere før og etter bruk med elixir, og niactil har spilt en veldig stor rolle her!
  10 liker
 • for 2 uker siden

  Elixir Niactil

  Har funnet en ny favoritt etter å ha prøvd mange forskjellige kremer! Denne funker utrolig bra for meg som sliter med kviser og arr. Lysner arrene bedre enn noe annet har gjort tidligere! Ikke nok med det, du får en utrolig fin glød i ansiktet. Veldig lett og fin konsistens, trekker godt inn i huden. Veldig gode ingredienser på denne. Elsker at den ikke er stappet med alkohol - de fleste kremer som lover å hjelpe på kviser/arr inneholder ofte mye alkohol, som kan gjøre vondt verre. Denne anbefales virkelig!
  #konkurranse
  2 liker
 • for 3 uker siden

  Glød og jevn hud

  Denne er fantastisk! Bruker den som et serum sammen med andre produkter fra samme serie. Første produkter jeg testet fra elixir for flere år siden, og siden har jeg vært frelst. Har gjort huden min mye bedre med masse glød og jevnere hudstruktur. Er ikke uten grunn dette er en bestselger! #konkurranse
  1 liker
 • for 2 mnd siden

  Fantastisk krem 💕

  Veldig fornøyd med denne, anbefales på det sterkeste 🤩💕
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Elixir niactil 4 % om sommeren

  Har nettopp mottatt denne kremen og gleder meg til å teste! Jeg lurer egentlig litt angående bruk av denne kremen om sommeren? Bruker naturligvis solkrem når jeg soler meg, men lurer på om denne kremen er for «sterk» å bruke om sommeren? 😊
  Louise
  Liker
  • for 2 mnd siden
   Takk for raskt og informativt svar!☺️☺️
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Utrolig fornøyd!

  Anbefales på det sterkeste!
  4 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 mnd siden
   Den beste 🤩
   Liker

Elixir Cosmeceuticals
Niactil 4% 100 ml

95 Vurderinger
980,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

30 ml100 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Niactil 4% er bestselgeren vår! En behagelig gel med 4% konsentrert niacinamid som tilfører fukt, og hjelper huden med å beholde sin egen fukt. Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende på huden og motvirker rødhet. Reduserer store porer, gir deg jevnere hud og glød. Har god effekt på uren hud, akne og hudormer. Svært god for rosacea. En lett hydrogel uten parfyme.

 • Passer alle hudtilstander
 • Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering
 • Motvirker urenheter
 • Fuktighetsgivende

Bruk: Kan brukes morgen og kveld, under og over andre Elixir-produkter eller alene. Fungerer som en booster sammen med de fleste andre Elixir-produkter og behandlinger. Egner seg som et førstevalg ved kombinasjonshud, rosacea og hyperpigmentering. Kombiner gjerne med et hudprogram.

100ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2143-116-0100

Vanligvis kjøpt sammen

1.920,-
2.135,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter