4 Kundebilder
Elixir Cosmeceuticals

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 68 karakterer
3
2
3
11
49
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Kundeservice på Lyko
  for 15 mnd siden

  Min nye favoritt!

  Har du ikke prøvd denne enda? Altså jeg er helt forbløffet over effekten og den er utrolig god å smøre på. Litt dyr men det lønner seg virkelig! - Finns også i 30ml som er perfekt å ha med i håndbagasjen.
  5 liker
 • for 3 dager siden

  Favoritt

  Elsker denne, brukt den lenge og såå deilig at lyko har den, og faktisk litt billigere og :)
  2 liker
 • for 4 dager siden

  Must have!

  Super bra! Har ekstrem sensitiv hud og reagerer ikke noe på denne. Blir ikke rød eller varm. Huden føles silkemyk og man får med en god glød på kjøpet :) Min nye favoritt! #konkurranse
  2 liker
 • for 4 dager siden

  Overrasket

  Jeg fikk et tips om denne, jeg har prøvd så mye og jeg har lært at du får det du betaler for. Så jeg valgte og prøve denne. Jeg sliter med at jeg får røde nupper rundt munn, nese og på kinnene. Jeg sliter også med at jeg er litt rosa og har glatt hud rundt nesa. (Rosacea) Samtidig som at jeg er veldig tørr i huden. Med denne ble huden min betraktelig mye bedre ved bare noen dagers bruk! Mye jevnere hudtone, mindre rød rundt nesen og nuppene er nesten borte! Gir Også godt med fukt etter min mening Men jeg tar en solfaktor over.
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Fantastisk

  Huden min har blitt så mye bedre etter jeg begynte å bruke dette produktet!
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Beste serumet for en glød og uren hud!!

  Dette serumet har vært min go to i flere år nå. Alle urenheter holder seg vekke, du får en ekstremt fin glød med en meget god fukt som trekker godt inn og jobber i porene. Absoulutt verdt å prøve! Den er også veldig drøy i bruk så den varer en god stund 🌸 På bildene ser dere før og etter bruk med elixir, og niactil har spilt en veldig stor rolle her!
  3 liker

Elixir Cosmeceuticals
Niactil 4% 100 ml

68 Vurderinger
940,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

30 ml100 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Niactil 4% er bestselgeren vår! En behagelig gel med 4% konsentrert niacinamid som tilfører fukt, og hjelper huden med å beholde sin egen fukt. Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende på huden og motvirker rødhet. Reduserer store porer, gir deg jevnere hud og glød. Har god effekt på uren hud, akne og hudormer. Svært god for rosacea. En lett hydrogel uten parfyme.

 • Passer alle hudtilstander
 • Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering
 • Motvirker urenheter
 • Fuktighetsgivende

Bruk: Kan brukes morgen og kveld, under og over andre Elixir-produkter eller alene. Fungerer som en booster sammen med de fleste andre Elixir-produkter og behandlinger. Egner seg som et førstevalg ved kombinasjonshud, rosacea og hyperpigmentering. Kombiner gjerne med et hudprogram.

100ml

 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2143-116-0100

Vanligvis kjøpt sammen

1.680,-
2.810,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter