Elixir Cosmeceuticals

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Elixir Cosmeceuticals
Kit 130 st

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Ultradefense Green Tea SPF22

Inneholder en høy konsentrasjon av grønn te som forhindrer skader på huden som forekommer av frie radikaler. Solfilter som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Elixir Ultradefense Green Tea SPF 22 inneholder en svært godt dokumentert aktiv ingrediens; Preventhelia som motvirker DNA-skader som forekommer fra sollys. Beskytter og reparerer DNA, forebygger, forhindrer og beskytter mot både indre og ytre aldring, øker hudens evne til å reparere seg selv. Den aktive ingrediensen Preventhelia gir kremen en ren duft.

 • Passer til alle hudtilstander
 • Utmerket for uren hud
 • Beskytter mot UVA- og UVB-stråler

Bruk: Utmerket som din daglige dagkrem. Fungerer også godt som solkrem. Husk å gjenta påføringen rikelig hver 2-3 timer i direkte soleksponering.

87ml

Ceactil Everyday Serum

Ceactil Everyday Serum inneholder en konsentrert C-vitamin ester Ascorbyl glykosid. Her brukes den høyeste % for denne spesielle ester. Dessuten er de aktive ingrediensene i dette serumet pakket i liposomer. Liposomer gjør at en får en bedre penetrasjon og produktet trenger dypere ned i huden. Har en beroligende, fuktighetsgivende og oppklarende effekt på huden. Serumet kan brukes året rundt og kan kombineres med alle produkter, selv de mest aktive. Passer fint til alle hudtilstander, også de med sensitiv og tørr hud. Ceactil Everyday Serum inneholder i tillegg til C-vitamin følgende aktive ingredienser: Vitamin B5, hyaluronsyre, A-vitamin og E-vitamin.

 • Passer til alle hudtilstander
 • Fungerer på sensitiv hud
 • Fin for tørr hud

Bruk: Serumet kan brukes året rundt og er fantastisk i kombinasjon med de fleste aktive Elixir-produktene. Serumet kan brukes under Ceactil Everyday Cream. Kan også brukes rundt øynene.

30ml

Ceactil Everyday Moisturizing Facial Cream

En luksuriøs fuktighetskrem med liposomalt C-vitamin ester og antioksidanter. De aktive ingrediensene er forpakket i liposomer, hvilket innebærer at de trenger dypere ned i huden. Antioksidantene nøytraliserer frie radikaler og beskytter hudcellene mot skader. Hjelper huden å opprettholde en bedre celleproduksjon. Bygger opp og beskytter huden slik at den får mindre skader fra UV-stråling og motvirker for tidlig aldring. Stimulerer dannelsen av kollagen og hjelper huden å opprettholde fuktnivået.

 • Passer alle hudtilstander
 • Fuktighetsgivende
 • Anti-age effekt

Bruk: Kremen kan brukes alene som en fuktighetskrem, eller over f. eks Ceactil Everyday Serum eller Niactil 4%. Den kan også være en del av et hudprogram. Brukes 1-2 ganger daglig.

50ml

 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  2143-134-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019