Elixir Cosmeceuticals

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 3 karakterer
0
0
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Nr 1

  Beste eg har hatt
  5 liker

Elixir Cosmeceuticals
Retinext Eye Contour Cream 15 ml

3 Vurderinger
840,-
Beskrivelse
Ingredienser

En øyekrem med lett konsistens som går raskt inn i huden. Inneholder konsentrert retinol og peptider som motvirker linjer og rynker. Virker oppstrammende og forebygger tørr hud ved at den stimulerer til økt kollagenproduksjon. Motvirker ujevn pigmentering, mørke ringer samt er beroligende. De aktive ingrediensene er pakket i liposomer som gjør at kremen trenger raskere og dypere ned i huden. Dette gir en forsterket effekt. Det er viktig å venne huden gradvis til dette produktet.

 • Passer moden hud
 • Mot fine linjer
 • Sterk anti-aging effekt
 • Beskyttende

Bruk: Du vil oppleve at denne øyekremen er mer aktiv enn tidligere øyekremer. Start gradvis, i begynnelsen annenhver kveld. Veksle gjerne med Ultimate Eye Formula de andre dagene. Tilvenningen bør tilpasses individuelt. Brukes den for ofte i starten kan det forårsake tørre linjer og ømhet rundt øynene. Dette vil legge seg i løpet av noen dager når huden har vent seg til kremen eller om du reduserer bruken til færre dager i uken. Det er en vanlig reaksjon på konsentrert retinol (vitamin A) at en i overgangen til dette produktet opplever en lett peelingeffekt. Dette er et tegn på cellefornyelse og hudforbedring.

15ml

 • Kategori:Øyekrem
 • Artikelnummer:
  2143-131-0015

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter