1 Kundebilde
Elixir Cosmeceuticals

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 3 karakterer
0
0
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Kjempedeilig solkrem som trekker inn i huden

  Endelig har jeg funnet en hudpleie serie som funker!
  Bruker gentle cleanser, pads 10%, niactil 4%, acticlear og ultradefense spf 50, alt fra Elixir, og merker stor forskjell på huden.

  Min hud har vært preget av jevnlige utbrudd, store porer og en blanding av veldig fet hud samtidig som at den til tider er så tørr at den flasser.
  Nå har jeg brukt produktene i en uke og det har vært en transformering. De tre første dagene var produktene veldig sterke på meg og jeg flasset og var veldig tørr rundt munnen og haken. Nå er alt borte, huden er myk og deilig, porene er mye mindre, har ikke hatt tendenser til fet hud og porene mine er "tomme".
  Elixir er min absolutte favoritt!
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 uke siden

  HEV-stråler

  Beskytter denne mot HEV-stråler? Ser at det står på den nye til elixir med SPF 30 at den gjør, men ikke denne? Evt en annen solkrem med SPF 50 som beskytter mot det?
  Liker
  • Hudterapeut på Lyko
   for 2 dager siden
   Hej Anja,

   Ultradefense Pro SPF 30 beskytter mot HEV lys. Spf 50 beskytter også ved at den inneholder antioksidanter og enzymer, men ikke på samme måte som Ultradefense Pro SPF30. ✨
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Favoritt merke!

  En tynn fin Solkrem som IKKE tetter porene!

  Har lenge latt være å kjøpe «dyre» merker. Alt annet jeg har brukt gir ingen Eller liten effekt på huden. Dette merket gjør er STOR forskjell for meg!

  Kommer til å kjøpe igjen og igjen! #konkuranse
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  God solkrem, men stiv pris.

  Liker kremen godt, er veldig glad i Elixirserien. Har hud som får lett kviser. #konkurranse
  2 liker

Elixir Cosmeceuticals
Ultradefense SPF 50 50 ml

3 Vurderinger
990,-
Beskrivelse
Ingredienser

Første solkremen i Skandinavia med reparerende enzymer! En unik krem med trippel beskyttelse. Inneholder både UVA- og UVB-filter, en blanding av ulike antioksidanter og DNA-reparerende enzymer. Beskytter og forebygger hudkreft. Enzymene reparerer tidlige solskader og bremser aldringsprosessen i huden. Kremen inneholder liposomer slik at de aktiv ingrediensene kan trenge dypere ned i huden for maksimal effekt. Studier viser at sammensetningen i denne kremen reduserer solskader med 50% selv uten solfaktor. Med SPF 50 i tillegg gir denne kremen trippel beskyttelse.

 • Passer de fleste hudtilstander
 • Tilfører fukt
 • Trippelbeskyttende mot UVA/UVB
 • Forebygger og reparerer solskader

Bruk: Perfekt som dagkrem året rundt. Utmerket som solbeskyttelse i direkte sol. Kremen er for ansikt. Gjenta smøringen ofte ved soleksponering. Bruk gjerne Ceactil Everyday Serum under, for enda sterkere effekt.

50ml

 • Kategori:Ansikt
 • Artikelnummer:
  2143-128-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter