Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Eminence Organics Stone Crop Cleansing Oil

Bli den første til å vurdere dette produktet
469,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser
Renser, balanserer og detoxer. Denne lette, "ikke-oljete" rengjøringsoljen er lett skummende og renser huden grundig og fjerner også øye sminke. Den bruker karsens styrke til å gjenopprette balansen i huden. For å opprettholde og binde fuktighet i huden, samt fjerne urenheter, har solsikkeolje og jojobaolje blitt blandet med opplysende videbark ekstrakt som resulterer i en myk hud etter bruk. Bruk alene eller som trinn 1 i en to-trinns rengjøringsprosess. Passer til alle hudtyper. Viktige ingredienser: Videbark ekstrakt, avgiftende Microgreens Complex (brokkoli, reddik, kløver og detoxophane fra sveitsiske spirer), solsikkeolje, jojoba olje.

Bruk: Påfør en liten mengde på tørr hud. Fukte huden med lunkent vann og massere med fingertuppene i en sirkelbevegelse. Det danner et lett skum. Skyll grundig med lunkent vann. Bruk en kompress eller rengjøringssvamp.

125ml
  • Kategori:Renseolje
  • Artikelnummer:
    2135-107-0125

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018