1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 4 mnd siden

  😇

  Jeg lurer bare på om det følger med gaver i adventskalenderen?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 mnd siden
   Hei Andrea! Ja, det følger med 24 gaver :) Du kan se et lite bilde av hva som er i om du scroller deg gjennom de ulike bildene av produktet. Videre følger det med 24 designede poser og klistremerker, så man kan sette sammen kalenderen selv eller til noen man er glad i:D
   1 liker

essence
make your own adventskalender

4 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Duften av nybakte kaker fyller luften. Juletreet er pyntet og de skjøre snøflakene forvandler landskapet til en herlig vinterverden. Julen er rett bak hjørnet og den beste gaven vi kan tenke oss er essences make your own adventskalender. Få en smaksprøve på å være julenisse og gi dine nære og kjære en hjemmelaget essence julekalender!

Kalenderen inneholder noe for enhver skjønnhet.
Om det så er produktene for lepper, øyne, negler eller hud garanterer overraskelsene den perfekte julelooken.  Bak lukene gjemmer det seg 24 favoritter fra essences sortiment som ikke lenger er tilgjengelig i butikk. Det spesielle med kalenderen er at den kan settes sammen på egenhånd ved hjelp av 24 herlig designede papirposer og 24 klistermerker. Tips: Posene kan også fylles med godteri eller små beskjeder.

- Se alle våre Adventskalendere her!
 • Kategori:Neglelakk
 • Artikelnummer:
  2434-347-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020