2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 8 karakterer
0
0
0
0
8
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Essie
Nail Lacquer
Celebrating Midsummer
364 Flowerista

8 Vurderinger
135,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Så mange forskjellige neglelakkfarger at det blir vanskelig å velge! Kjent for sine trendy farger og navn som Sugar Daddy, Big Spender, Peach Daiquiri, Meet Me At Sunset eller Aruba Blue, har dette merket allerede stjålet hjertene til mange kvinner. Fin tekstur og en praktisk bred pensel for å lakke neglene. Ett strøk er nok for et vakkert dekke. Det tar kort tid å lakke neglene med Essie neglelakk og den tørker fort.

Neglelakk med høy salong-kvalitet og en formel som er motstandsdyktig mot avskalling. Denne formelen sørger for at lakken varer lenge. Liker du lyse farger eller foretrekker du et mer nøytralt utseende? Essie har den perfekte fargen for enhver kvinne. Kraftig neglelakk for den moderne kvinnen. Sexy forførende farger i søte runde flasker. For hver motetrend har Essie en matchende farge. Du trenger aldri mer å gå ut døren uten neglelakk!

  • Kategori:Neglelakk
  • Artikelnummer:
    1103-300-0145

Vanligvis kjøpt sammen

270,-
295,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter