4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 33 karakterer
1
0
2
4
26
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Estée Lauder
Advanced Night Repair Recovery Complex II 75 ml

33 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Velg størrelse

50 ml30 ml
Vårt #1 serum har blitt enda bedre. Basert på tiår av DNA-Forskning og Chronobiologi - vårt mest avanserte serum noensinne. Nye ChronoluxCB™ Teknologi jobber aktivt for en utrensende prosess som rengjør cellene for avfallsstoffer gjennom nattens løp. På den måten jobber cellene effektivt og huden gjenoppbygges og styrkes.

Alle alderstegn i huden reduseres synlig for å gi deg vakker hud. Forebygger skader fra alle negative miljøpåvirkninger som ozon, forurensninger og UV-stråler. Hyaluronsyre skaper det optimale miljøet som huden trenger for å optimere sin naturlige reparasjonsprosess samtidig som den fukter og pleier på dypet.

Huden føles mykere, mer fuktighetsrik og ser klarere og jevnere ut. Perfekt for alle hudtyper og effektiv til alle etnisiteter. Uparfymert, oljefri, ikke aknefremkallene, dermatologisk og oftalmologisk testet.

75ml
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2058-109-0075

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019