Eucerin

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin
UltraSENSITIVE och AntiREDNESS
AntiREDNESS Soothing Care 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
150,50Anb. pris 215,-30
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser

Eucerin AntiREDNESS Soothing Care er spesielt utviklet for hud med rødhet - hypersensitiv hud og hud med rosacea/hud utsatt for synlige blodkar. Når den påføres to ganger om dagen etter rengjøring i ansiktet, på halsen og dekolletasjet gir den umiddelbar og langvarig hudkomfort og beroliger effektivt rødhet, samtidig som den beskytter huden og minimerer irritasjonen over tid.

Denne formelen kombinerer to aktive ingredienser: SymSitive* og Licochalcone A.

SymSitive* er en innovativ aktiv ingrediens som virker som en sensitivitetsregulering ved kilden til overreageringen. Den beroliger de ubehagelige fornemmelsene og øker toleransen til den hypersensitive huden.

Licochalcone A er en naturlig ingrediens som utvinnes fra roten av glycyrrhiza inflata. Den motvirker både inflammasjoner og er en antioksidant og minsker derfor rødhet og lindrer irritasjon.

Det er viktig å beskytte hudbarrieren mot intoleranse og allergiske reaksjoner og derfor er Eucerin AntiREDNESS Soothing Care en ren formel, hvor kun et begrenset antall ingredienser brukes. Dessuten er forpakningen utformet for å minimere kontaminering og oksidering ved hjelp av et system med doble ventiler.

Visste du dette?

0% Eucerin AntiREDNESS Soothing Care evalueres i kliniske studier* blant 55 kvinner (19-60 år) med hypersensitiv hud eller hud utsatt for rosacea/synlige blodkar. Produktet ble påført to ganger om dagen i 4 uker i en studieutforming hvor ansiktet ble delt opp i to deler.

Bruk: For umiddelbar og langvarig lindring av rødhet, gjenoppretting av hudens velbehag og intensiv fuktighet: påfør hver dag på morgenen og/eller kvelden i godt rengjort ansikt, hals og dekolletasje.

UltraSENSITIVE og AntiREDNESS

Eucerins sortiment for hypersensitiv hud tilbyr en helhetsløsning innen hudpleie hvor alle tre symptomene i det hypersensitive hudtriangelet håndteres - en svekket hudbarriere, overreagerende sensoriske fibre i epidermis og rødhet i huden, som ofte er forårsaket av inflammasjon.

Eucerin UltraSENSITIVE - gir umiddelbar og langvarig hudkomfort.

Alle produktene inneholder en aktiv ingrediens som kalles SymSitive* og som effektivt virker som en sensitivitetsregulering ved kilden til overreageringen, hvor den umiddelbart beroliger og lindrer huden.

50ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2307-101-0050

Vanligvis kjøpt sammen

373,80
299,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter