Eucerin

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin

AQUAporin ACTIVE

Normal to Combination Skin 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
159,-
Beskrivelse
Ingredienser

For uttørket, sensitiv hud. En unik fuktighetskrem som gir intensiv fuktighet til uttørket, sensitiv hud med en effekt som varer i 24 timer.

Eucerin AQUAporin ACTIVE for normal/blandet hud er en innovativ fuktighetskrem for ansiktet som forsterker hudens eget fuktighetsgivende system, gjør huden myk og gir den en fin glød.

Huden trenger fukt for å fungere som den skal. Fuktighetsrik hud er myk og glatt og har en vakker glød. Når hudens naturlige beskyttelsesbarriere skades mister huden fukt og tørker ut. Tørr hud ser grå ut og føles stram, dessuten forverres dens evne til å stå imot eksterne irriterende stoffer. Det gjør at den blir sensitiv. Intensiv, langtidsvirkende fuktighet er nødvendig for at huden skal se ut og føles så bra som mulig.

De fleste fuktighetskremer fremmer fuktighet i huden ved å begrense vannavdunsting og/eller ved å binde fukt i hudens ytre lag ved hjelp av humektanter som glyserin. Huden har også et egen fuktighetsgivende system: aquaporinene. De er mikroskopiske kanaler som transporterer vann mellom hudcellene og fremmer fuktighet i huden innenfra. Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker deres naturlige egenskaper. Sammensetningen inneholder gluco-glycerol, som er en høyklasses fuktighetsgivende ingrediens som har vist seg å gi flere aquaporiner i huden. Dette innebærer at Eucerin AQUAporin ACTIVE i tillegg til å begrense avdunsting og binde fukt i de ytre hudlagene også fremmer hudens eget system for fukttilførsel.

Den lette strukturen til Eucerin AQUAporin ACTIVE for normal til blandet hud har oppfriskende egenskaper som gir intensiv fuktighet med en effekt som varer i 24 timer. Absorberes enkelt av huden. Den motvirker stramhet i huden og gjør at den føles myk og glatt. Det er klinisk og dermatologisk bevist at Eucerin AQUAporin ACTIVE passer for sensitiv hud, og den inneholder verken parfyme eller parabener.

Produktet har gjennomgått tester i både in vitro- og in vivo-studier som bekrefter at sortimentet har en god effekt og egner seg for sensitiv hud.

365 kvinner (mellom 20 og 45 år) deltok i en brukertest i september 2014 hvor de fikk teste produktet i to uker. 88 av disse kvinnene testet Eucerin AQUAporin ACTIVE for normal til blandet hud. Resultatet ble deretter analysert av hudlege samt evaluert av testdeltakerne selv.

Bruk: Bruk morgen og kveld. Påfør i ansikt, på hals og dekolletasje ved å forsiktig massere inn i huden. Unngå kontakt med øynene.

AQUAporin ACTIVE Face Care

Huden trenger fukt for å fungere som den skal. Fuktighetsrik hud er myk og glatt og har en vakker glød. Når hudens naturlige beskyttelsesbarriere skades mister huden fukt og tørker ut. Tørr hud ser grå ut og føles stram, dessuten forverres dens evne til å stå imot eksterne irriterende stoffer. Det gjør at den blir sensitiv. Intensiv, langtidsvirkende fuktighet er nødvendig for at huden skal se ut og føles så bra som mulig.

De fleste fuktighetskremer fremmer fuktighet i huden ved å begrense vannavdunsting og/eller ved å binde fukt i hudens ytre lag ved hjelp av humektanter som glyserin. Huden har også et egen fuktighetsgivende system: aquaporinene. Den unike formulaen i sortimentet Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker hudens eget fuktighetsgivende system, gjør huden myk og gir den en fin glød.

Aquaporiner er mikroskopiske kanaler som transporterer vann mellom hudcellene og fremmer fuktighet i huden innenfra. Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker deres naturlige egenskaper. Sammensetningen inneholder gluco-glycerol, som er en høyklasses fuktighetsgivende ingrediens som har vist seg å gi flere aquaporiner i huden. dette innebærer at Eucerin AQUAporin ACTIVE i tillegg til å begrense avdunsting og binde fukt i de ytre hudlagene også fremmer hudens eget system for fukttilførsel.

Alle hudtyper - normal, tørr, fet, blandet - kan tørke ut. Derfor er det en rekke ulike produkter i Eucerin AQUAporin ACTIVE-sortimentet for at du skal kunne finne en som passer akkurat din hudtype. Alle er intensivt fuktighetsgivende med en effekt som varer i 24 timer og gjør at huden ikke føles stram, men i stedet får en fin glød og føles myk og behagelig. Det er klinisk og dermatologisk bevist at sortimentet passer for sensitiv hud, og alle produkter er frie for både parfymer og parabener.

50ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    2307-112-0050

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.