Eucerin

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 3 karakterer
1
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin
AQUAporin ACTIVE
Eye Care 15 ml

3 Vurderinger
129,50Anb. pris 185,-30
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

For uttørket, sensitiv hud rundt øynene. En fuktighetskrem som gir en intensivt fuktighetsgivende effekt som varer i 24 timer, minsker hevelse og mørke ringer rundt øynene. Eucerin AQUAporin ACTIVE Revitalising Eye Care er en innovativ øyekrem som forsterker hudens eget fuktighetsgivende system og gjør huden myk og gir den en fin glød. Den reduserer også hevelse og mørke ringer rundt øynene.

Huden trenger fukt for å fungere som den skal. Fuktighetsrik hud er myk og glatt og har en vakker glød. Når hudens naturlige beskyttelsesbarriere skades mister huden fukt og tørker ut. Tørr hud ser grå ut og føles stram, dessuten forverres dens evne til å stå imot eksterne irriterende stoffer. Det gjør at den blir sensitiv.

Huden rundt øynene er ekstra tynn, og på personer med sensitiv hud er risikoen større at tegn på stress og trøtthet vil synes, for eksempel med hevelse eller mørke ringer rundt øynene. Huden trenger intensiv, langtidsvirkende fuktighet for å se ut og føles så bra som mulig.

De fleste fuktighetskremer fremmer fuktighet i huden ved å begrense vannavdunsting og/eller ved å binde fukt i hudens ytre lag ved hjelp av humektanter som glyserin. Huden har også et egen fuktighetsgivende system: aquaporinene. De transporterer vann mellom hudcellene og fremmer fuktighetstilførselen til huden innenfra. Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker deres naturlige egenskaper. Sammensetningen inneholder gluco-glycerol, som er en høyklasses fuktighetsgivende ingrediens som har vist seg å gi flere aquaporiner i huden. Dette innebærer at Eucerin AQUAporin ACTIVE i tillegg til å begrense avdunsting og binde fukt i de ytre hudlagene også fremmer hudens eget system for fukttilførsel. Eucerin AQUAporin ACTIVE Revitalising Eye Care inneholder i tillegg oppfriskende ginseng og har en kjøleapplikator som hjelper til med å motvirke hevelse og mørke ringer.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Revitalising Eye Care er intensivt fuktighetsgivende med en effekt som varer i 24 timer og gir en frisk, pigg look. Den motvirker hevelse og mørke ringer rundt øynene og forminsker selv små rynker. Det er klinisk og dermatologisk bevist at den passer for sensitiv hud, og den inneholder verken parfyme eller parabener. Den er testet av øyelege og bekreftet å kunne brukes av kontaktlinsebrukere.

Produktet har gjennomgått tester i både in vitro- og in vivo-studier som bekrefter at sortimentet har en god effekt og egner seg for sensitiv hud.

365 kvinner (mellom 20 og 45 år) deltok i en brukertest i september 2014 hvor de fikk teste produktet i to uker. 102 av disse kvinnene testet Eucerin AQUAporin ACTIVE Revitalising Eye Care. Resultatet ble deretter analysert av hudlege samt evaluert av testdeltakerne selv.

Bruk: Påfør morgen og kveld på den sensitive huden rundt øynene ved å forsiktig dytte på med den medfølgende kjøleapplikatoren. Oppbevar i kjøleskapet om du vil forsterke den oppfriskende effekten ytterligere.

Bruk produktet om…

  • Du trenger en fuktighetskrem med intensivt fuktighetsgivende effekt for området rundt øynene.
  • Du vil se piggere ut, for eksempel bli kvitt hevelse og mørke ringer rundt øynene.

AQUAporin ACTIVE Face Care

Huden trenger fukt for å fungere som den skal. Fuktighetsrik hud er myk og glatt og har en vakker glød. Når hudens naturlige beskyttelsesbarriere skades mister huden fukt og tørker ut. Tørr hud ser grå ut og føles stram, dessuten forverres dens evne til å stå imot eksterne irriterende stoffer. Det gjør at den blir sensitiv. Intensiv, langtidsvirkende fuktighet er nødvendig for at huden skal se ut og føles så bra som mulig.

De fleste fuktighetskremer fremmer fuktighet i huden ved å begrense vannavdunsting og/eller ved å binde fukt i hudens ytre lag ved hjelp av humektanter som glyserin. Huden har også et egen fuktighetsgivende system: aquaporinene. Den unike formulaen i sortimentet Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker hudens eget fuktighetsgivende system, gjør huden myk og gir den en fin glød.

Aquaporiner er mikroskopiske kanaler som transporterer vann mellom hudcellene og fremmer fuktighet i huden innenfra. Eucerin AQUAporin ACTIVE forsterker deres naturlige egenskaper. Sammensetningen inneholder gluco-glycerol, som er en høyklasses fuktighetsgivende ingrediens som har vist seg å gi flere aquaporiner i huden. dette innebærer at Eucerin AQUAporin ACTIVE i tillegg til å begrense avdunsting og binde fukt i de ytre hudlagene også fremmer hudens eget system for fukttilførsel.

Alle hudtyper - normal, tørr, fet, blandet - kan tørke ut. Derfor er det en rekke ulike produkter i Eucerin AQUAporin ACTIVE-sortimentet for at du skal kunne finne en som passer akkurat din hudtype. Alle er intensivt fuktighetsgivende med en effekt som varer i 24 timer og gjør at huden ikke føles stram, men i stedet får en fin glød og føles myk og behagelig. Det er klinisk og dermatologisk bevist at sortimentet passer for sensitiv hud, og alle produkter er frie for både parfymer og parabener.

15ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    2307-111-0015

Vanligvis kjøpt sammen

258,50
851,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter