Eucerin

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin
DermoPURIFYER
Oil Control Adjunctive Soothing Cream 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Intensivt beroligende og fuktighetsgivende for hud som gjennomgår medisinsk aknebehandling. En fuktighetskrem for akneutsatt hud som lindrer bivirkningene av aknemedisin. Den intensivt fuktighetsgivende, ikke-klebende kremen beroliger irritasjoner, minsker ru hud og hjelper deg med å få kontrollen over krevende uren hud.

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Adjunctive Soothing Cream er en fuktighetskrem for akneutsatt hud, spesielt utviklet for personer som gjennomgår medisinsk aknebehandling.

En av bivirkningene av aknemedisin er at den ofte forårsaker vanskelig tørrhet i huden. Denne intensivt fuktighetsgivende, oljefrie kremen beroliger deres symptomer. Ceramider støtter hudens beskyttende barriere og minsker fukttapet, SymSitive* hjelper til med å berolige irritasjon som stikking og puffet hud, og Licochalcone A hjelper til med å minske rødhet. Sammensetningen hjelper til med å få krevende, uren og akneutsatt hud under kontroll og huden føles myk og smidig allerede etter første påføring.

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Adjunctive Soothing Cream kan brukes under graviditet.

Kliniske og dermatologiske studier viser god toleranse og effekt på uren hud. Passer for sensitiv hud.

Bruk: Bruk daglig på morgenen eller på kvelden - så ofte som nødvendig. Påfør en mengde på størrelse med en ert på godt rengjort ansikt (prøv Eucerin DermoPURIFYER Oil Control Cleansing Gel). Masser forsiktig. Unngå kontakt med øynene. Følg opp med passende solkrem. Dette er viktig for å forhindre pigmenteringsproblemer i huden. Eucerin DermoPURIFYER Adjunctive Soothing Cream er utmerket som sminkebase.

Bruk dette produktet om…

Huden din har tørket ut og er irritert av medisinsk aknebehandling.

DermoPURIFYER Oil Control

Akne er først og fremst en inflammatorisk sykdom. Inflammasjonen er aktiv i alle stadier av akne - alt fra ikke synlig mikroinflammasjon til synlig inflammerte papler (små knuter i huden) og pustler (blemmer).

Eucerin DermoPURIFYER Oil Control-sortimentet er spesielt utviklet for å jobbe mot de største årsakene til inflammert og akneutsatt hud.

 • mikroinflammasjon: årsaken til aknesyklusen
 • overskudd av talgproduksjon, som også kalles seborré
 • Hyperkeratose (en fortykkelse av de ytre hudlagene), som deretter fører til hudormer og hvite talgansamlinger i porene
 • bakteriell vekst som fører til synlig inflammasjon i form av papler og pustler

Produktene inneholder:

 • Licochalcone A: Et svært effektivt antiinflammatorisk stoff som beroliger irritasjoner og hjelper til med å minske rødhet.
 • Salisylsyre: En antibakteriell ingrediens med en komedylotisk effekt (løser opp hudormer) som minsker flekker og forhindrer at de returnerer.
 • Sebumreguleringsteknikk: Minsker talgproduksjonen.

DermoPURIFYER Oil Control Skin Renewal Treatment

 • 10% Hydroxykompleks: En høyeffektiv kombinasjon av peelingmiddel (glykolsyre, salisyl- og polyhydroxisyrer) som hjelper til med å fylle opp huden, rense porene, minske akne og fjerne døde hudceller.

Sortimentet inneholder milde men effektive rengjøringsmiddel og et utvalg av pleieprodukter spesielt utviklede for akneutsatt hud, hvor mange er egnet for bruk sammen med medisinsk aknebehandling.

Kliniske og dermatologiske studier viser at produktene er kompatible med inflammert og akneutsatt hud og svært effektive ved behandling og lindring av symptomer.

 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  2307-131-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019