Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin
HYALURON-FILLER + ELASTICITY
Night Care 50 ml

2 Vurderinger
234,50Anb. pris 335,-30
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En næringsrik nattkrem for moden hud. Forbedrer elastisiteten + fyller ut dype rynker. Styrker hudens struktur ved å forbedre elastisiteten pluss at dine rynker fylles ut. Huden føles fastere, ser freshere ut og får mer glød.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care styrker hudens struktur ved å forbedre elastisiteten pluss at dine rynker fylles ut. Huden føles fastere, ser freshere ut og får mer glød.

Den unike og innovative sammensetningen gir flere fordeler som motvirker aldring. Arctiin (en aktiv ingrediens som har vist seg å fremme dannelsen av kollagen i hudcellene) samarbeider med silymarin (en kraftfull antioksidant som forhindrer nedbrytning av kollagen og elastin og forbedrer hudsirkulasjonen på cellenivå). Formelen inneholder også en høy andel høy- og lavmolekylær hyaluronsyre som med synlig resultat fyller ut rynker. Huden føles fast og myk samt ser fresh og vakker ut.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care inneholder i tillegg arganolje, som er rik på hudpleiende lipider og støtter hudens gjenoppbygging gjennom natten og gjør den mykere.

Viser svært god effekt og hudvennlighet.

Bruk: Bruk på kvelden på godt rengjort ansikt, hals og dekolletasje. Masser forsiktig inn i huden. Unngå kontakt med øynene. Eucerin anbefaler at du bruker Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Night Care som en del av din rutine sammen med Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Day Care och Eucerin FILLER + ELASTICITY Facial Oil.

ELASTICITY

I takt med at huden aldres forandres dens struktur. Elastisitet, fasthet, glød og motstandskraft svekkes og rynkene blir flere. Forverringen av elastisiteten i kombinasjon med dype rynker er en sentral hudbekymring for mange kvinner med moden hud.

Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY-serien er utviklet spesielt for å motvirke disse to problemene og gir flere Anti-Aging fordeler. Både dag- og nattkremen i serien inneholder arctiin (en aktiv ingrediens som har vist seg å fremme dannelsen av kollagen i hudcellene) og silymarin (en kraftfull antioksidant som forhindrer nedbrytning av kollagen og elastin og forbedrer hudsirkulasjonen på cellenivå). Formelen inneholder hyaluronsyre som med synlig resultat fyller ut rynker. Produktene kompletteres med en utjevnende ansiktsolje som er rik på essensielle oljer.

Kremene gir næring til tynnere, skjør hud og styrker dens struktur ved å forbedre elastisiteten og fylle ut dype rynker. Den utjevnende og næringsrike oljen forbedrer hudens elastisitet og gjør den mer motstandskraftig. Alle produkter gjør at huden føles fast og myk samt ser fresh og vakker ut.

  • Kategori:Nattkrem
  • Artikelnummer:
    2307-135-0000

Vanligvis kjøpt sammen

345,80
461,80

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter