Eucerin pH5 Soft Body Cream

Bli den første til å vurdere dette produktet
185,-
Beskrivelse
Ingredienser

Minsker hudens følsomhet. Langvarig fukt som gjenoppretter hudens naturlige beskyttelse og gjør den mer motstandskraftig, mindre sensitiv og fløyelsmyk.

Tørr og sensitiv hud blir lett irritert av miljøfaktorer, som gjør den enda mer sensitiv. Den krever mer enn en mild fuktgiver for å bli mindre sensitiv.

Eucerin pH5 Soft Body Cream har en spesiell sammensetning som gjør både tørr og sensitiv hud mer motstandskraftig og mindre sensitiv. Det unike Eucerin pH Balance System inneholder en pH5-citratbuffer som gjenoppretter og støtter hudens optimale pH-verdi. Kroppskremen inneholder også dexpanthenol, som er en aktiv ingrediens kjent for sine gjenoppbyggende egenskaper.

Soft Body cream gir huden den fukten den trenger hver dag og får den til å både se og føles myk og glatt ut uten å etterlate en fet hinne. Den har en svak duft og leveres i en praktisk krukke på 450 ml for påføring på hele kroppen. Den passer også spedbarn og barn.

Kliniske og dermatologiske studier har vist svært god effektivitet og hudtoleranse for tørr og sensitiv hud.

Bruk: Smør inn hver dag (eller ved behov oftere) etter dusj eller bad. Masser forsiktig inn i huden. For beste resultat bruker du den sammen med en kroppsrengjøring fra Eucerins pH5-serie.

Bruk dette produktet om…

  • Du har sensitiv hud på kroppen og får lett type 1-allergier: Eucerin pH5 Soft Body Cream gir langvarig fukt og gjør huden mer motstandskraftig og mindre sensitiv for miljøfaktorer.
  • Du leter etter en lett, ikke-fet krem som absorberes lett: Eucerin pH5 Soft Body Cream hjelper til med å styrke sensitiv hud og får huden til å føles fløyelsmyk.

pH5

Frisk hud er kroppens aller fremste forsvar mot eksterne irriterende stoffer. Men når huden blir tørr og sensitiv svekkes dens beskyttelsesbarriere og den blir lett enda tørrere og mer følsom.

Eucerin pH5 er en omfattende produktserie som er spesielt utviklet for å gi beste tenkelige pleie for tørr og sensitiv hud. Det unike Eucerin pH5 Balance System gjenoppretter hudens optimale pH-verdi og styrker dens naturlige forsvar, som gjør den mer motstandskraftig mot miljøfaktorer og mindre sensitiv. Mange av produktene inneholder også dexpanthenol som er kjent for sine gjenoppbyggende egenskaper.

Alle produkter i serien - som inkluderer bodylotions, kroppskremer og kroppsrengjøringsprodukter - er klinisk og dermatologisk testede og har vist seg å være godt egnet for daglig bruk på tørr, sensitiv og allergiutsatt hud. De beskytter huden mot uttørking, fremmer langvarig fuktighet og gjør at huden både føles og ser myk og glatt ut.

450ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.