Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

EVY
Daily Repair Mousse 100 ml

1 Vurderinger
229,-
Beskrivelse
Ingredienser

SVENSK HUDPLEIETEKNOLOGI

EVYs medisintekniske formel etterligner og forsterker hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Formelen fordeles i hele øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten. Det gir huden effektiv og langvarig beskyttelse som tåler vask og annen påkjenning. For beste beskyttelse påfør hver 4-6 time.

FOR TØRR, SENSITIV HUD SAMT EKSEMHUD

Med sin beskyttende barriere gir formelen beskyttelse mot hudirriterende stoffer og forebygger kontaktallergi, tørr hud samt eksem. Den fukter intensivt og hjelper huden med å beholde fukten.

Produktet passer for deg som ofte utsetter kroppen for fukt, rengjøringsmiddel eller andre irriterende substanser. Den lette moussen absorberes raskt, tetter ikke igjen porene og etterlater ingen hinne. Uten konserveringsmidler og parfyme i hygienisk bakteriesikker forpakning som ikke åpnes. Allergitestet.

Bruk: Påfør på tørr hud før kontakt med vann eller irriterende stoffer. Rist flasken kraftig og hold opp og ned. Trykk frem moussen. Smør inn huden regelmessig, hver 4-6 time for beste effekt. Fortsett også behandlingen når du har blitt symptomfri.

Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke brukes på skadet hud. Brukes ikke for andre formål enn det produktet er ment for.

Om symptomer vedvarer eller reaksjon forekommer, avslutt behandling og kontakt lege. Brukes ikke om du er oversensitiv mot noen av ingrediensene i produktet.

100ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter