4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 10 karakterer
0
1
0
1
8
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

EVY
Daily TanActivator 150 ml

10 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

EVYs unike formel fordeles i hele øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten og forsterker i tillegg effekten av antioksidanter og andre aktive substanser. Det gjør at den avanserte ingrediensen Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate som aktiverer produksjonen av hudens melanin fungerer på en ekstra effektiv måte. Formelen påskynder, fordyper og forlenger brunfargen samtidig som den er intensivt pleiende.

Melaninproduksjonen aktiveres også uten UVB-stråling hvor enkelte kan, ved regelmessig bruk, oppleve en lettere brunfarge. Effekten tar omtrent en uke å få frem, da den baseres på hudens evne til å produsere melanin. Ikke et selvbruningsprodukt.

SVENSK HUDPLEIETEKNOLOGI

Formelen etterligner og forsterker hudens beskyttelsesbarriere, forhindrer uttørking og forbereder huden før sommerens påkjenninger. Moussen etterlater ingen hinne, tetter ikke igjen porene og er utmerket under sminke. Formelen er egnet for ansikt og kropp samt alle hudtyper med ideell for tørr og sensitiv hud, året rundt. Flasken åpnes ikke, noe som holder moussen holdes fresh og hygienisk. Fri for parfyme og konserveringsmidler. Allergitestet.

BRUK:

For beste resultat, start med å smøre deg inn en uke før soleksponering. Fortsett deretter gjennom hele oppholdet i solen. For å forlenge brunfargen kan du bruke produktet et par uker etter soleksponering eller så lenge du ønsker.

  • Rist flasken godt, vend beholderen opp-ned slik at ekstra gass ikke oser ut.
  • For å forlenge brunfargen fortsetter du å bruke produktet et par uker etter soleksponering eller så lenge du vil.
  • En håndfull mousse holder til en voksen persons arm. Fordel moussen nøye over huden og vent til den har tørket før bad. Unngå kontakt med øynene.

Obs! Inneholder ingen solfaktor, vær nøye med solbeskyttelse for beste effekt av produktet.

150ml

  • Kategori:Kropp
  • Artikelnummer:
    1542-108-0150

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter