1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 35 karakterer
1
0
6
6
22
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 1 uke siden

  Bästa solkrämen

  Provat många solkrämer för ansiktet. This is it! Använt varje dag i ett par månader och planerar att fortsätta med det.
  (Ersätter dessutom fuktighetskrämen).
  Liker

EVY
Daily UV Face Mousse 75 ml

35 Vurderinger
195,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

UV FACE MOUSSE/ SPF 30
En daglig beskyttelse mot solskader og ytre forurensning. En anti-age ansiktsmousse som forsterker hudens beskyttende barriere og forebygger tidligere aldringstegn.

Produktet er beriket med bl.a. C- og E vitaminer, hyaluronsyre og kollagen samt flere pleiende ingredienser som bidrar til å forebygge pigmentflekker og for tidlige tegn på aldring som er forårsaket av solen. De aktive ingrediensene, sammen med den unike hudpleieteknologien, gir huden en langvarig og effektiv beskyttelse mot miljømessig påvirkning og frie radikaler som kan dannes av sol og forurensning.

EVY er klebefri, etterlater ingen hvit hinne og tetter ikke igjen porene. Den milde, allergitestede formulaen demper betennelser, motvirker soleksem og passer også for alle som lider av eksem eller akne. EVY passer til alle hudtyper og kan uten problemer brukes i hårbunnen, i tynnere skjegg og etter barbering. Den lette konsistensen kan med fordel brukes under sminke, for den beskytter også mot sminke som kan virke irriterende på huden. EVY Daily UV Face Mousse fungerer meget godt alene, men kan også brukes oppå dine vanlige hudpleieprodukter. EVYs grunnformula er lenge blitt brukt av hudleger for å forsterke effekten av andre hudpleieprodukter fordi denne formulaen innkapsler aktive ingredienser og fører dem lengre ned i hudlaget.

75ml

 • Kategori:Ansikt
 • Artikelnummer:
  1542-105-0075

Vanligvis kjøpt sammen

454,-
789,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter