Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 34 karakterer
2
3
3
3
23
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Evy sunscren spf 30

  Hei ! Kunne ha tenkt meg å kjøpe Evy solkrem for bruk neste sommer, da dere har tilbud på denne nå. Vil den fortsatt ha samme solfaktor - og eventuelt hvordan er den beste oppbevaringen ?
  Mvh Maj-Britt Gilberg Halland.
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 2 mnd siden
   Hei Maj-Britt! En uåpnet solkrem holder i teorien svært lenge. Det er først når du åpner flasken at "klokka" begynner å tikke. Kremen får luft hver gang den åpnes, noe som gjør at den til slutt kan harskne. I tillegg reduseres effekten av solkremen med tiden. Levetida avhenger av hvordan du oppbevarer solkremen og hvor ofte du åpner den. Jeg anbefaler å oppbevare solkremen på et mørkt sted og i under 25 grader, om den er uåpnet og oppbevares slik bør den i utgangspunktet fortsatt ha samme effekt selvom det har gått et år:)
   // Cathrine
   Liker

EVY
Sunscreen Mousse SPF20 150 ml

34 Vurderinger
179,-
Beskrivelse
Ingredienser

EVYs grunnformula er en medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlageret istedet for å legge seg på utsiden som tradisjonelle solkremer. EVY forsvinner derfor ikke ved bading eller håndklestørking og gir et veldig langvarig og effektiv beskyttelse.

Den lettappliserte moussen er fett og kladdfri og etterlater ikke en hvit hinne på huden. Formulaen er beregnet for alle hudtyper med spesielt for sensitiv hud og ansikt. Fett og kladdfri, tetter ikke til porene og kan brukes i hodebunnen og hårspissene. Utmerket under sminke. Formulaen forsterker hudens naturlige beskyttelses barriere og ghjelper til å ivareta hudens fukt og stå imot irritasjoner ved forhold med sterk sol, vind og saltvann.

Høyest mulig UVA beskyttelse. Fri fra parabener, parfyme samt nanopartikler. Bateriesikker og et fresht produkt som holder seg som ny til flasken er tom. EVY sunscreen mousse anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og har og er blitt kåret til den tryggeste solkremen.

Bruksanvisning: Rist flasken, vend beholderen opp og ned og trykk fram ønsket mengde. En golfballstor mengde rekker til en voksens persons arm. Tillat å tørke i noen minutter før du tar på deg klær. Overflødig produkt går bra å skylle bort uten at beskyttelsen forsvinner.

 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1542-101-0150

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019