Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Filorga
Flash Nude Cc Spf 1,5 Nude Medium

1 Vurderinger
459,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

En ny generasjon aktiv sminke er her! En dobbeltvirkende foundation med både umiddelbar og langvarig effekt for naturlig feilfri hud. Foundation som gir en umiddelbart forbedret hudtone med teknologien adjustable-cover for justerbar dekning.

Hydra-fluid-tekstur som puster (ikke-komedogen) og smelter sammen med huden, noe som gir en umiddelbart feilfri effekt på huden, for naturlig dekning med glød. Langvarig multikorrigering som glatter ut og gir glød. Hyaluronsyre som jobber i synergi med en vegetabilsk aktiv ingrediens og base av heksylresorcinol for å jevne ut hudteksturen og gi fukt til huden hver dag. SPF 30 beskytter mot UVA- og UVB-stråler sat forurensninger. Resultatet: Foundation og hudpleie i ett som gir feilfri hud både umiddelbart og langsiktig.

Bruk: Rist før bruk. Påfør en passelig mengde jevnt på ansiktet med fingrene eller med en pensel hver dag etter dagkrem. Påfør på nytt om du vil ha mer dekning.

30 ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter