Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

foreo
ISSA Mikro Bubble Blue

Bli den første til å vurdere dette produktet
899,-

Riktig produkt for små tannbørsteentusiaster i alderen 0 til 5 år!

ISSA Mikro er den eneste eltannbørsten for barn som kombinerer silikonbust med myke soniske pulseringer, hvilket gjør det til en sikker, effektiv og morsom måte å lære barna dine å børste tennene på.

Skånsom og Innovativ Munnpleie

ISSA Mikro eltannbørste for barn kanaliserer skånsomt sonisk pulsteknologi gjennom myk silikonbust i to valgbare innstillinger. Børsteinstillingen rengjør tennene skånsomt og effektivt og massasjeinnstillingen gir en beroligende tannkjøttmassasje samtidig som man oppmuntrer barna å begynne med en korrekt tannbørsterutine allerede som små.

0 til 6 måneder

Allerede før noe tenner synes minsker bakterienivået i munnen ved hjelp av ISSA Mikro da matrester fjernes samtidig som ømheten og kløen som assosieres med å få tenner minsker.

6 måneder til 5 år

ISSA Mikro gir en nøyaktig rengjøring av melketennene ved å dekke hver tann fra samtlige vinkler, mens den gir en skånsom tannkjøttmassasje som lindrer irritasjonen i det sensitive tannkjøttet før tennene kommer frem.

Tips til foreldrene

Småbarn elsker å gjøre det foreldrene gjør, så prøv å børste tennene sammen. For å gjøre det enda gøyere, prøv å bruke matchende ISSA tannbørster!

Børste tennene til positiv musikk som varer i 2 minutter - Bytt på å børste hverandres tenner - La barna dine få børste dine tenner, så får du børste deres!

  • Påfør - Legg på tannkrem eller beroligende tanngel og trykk i gang ISSA Mikro. Velg enten massasje eller børste, avhengig av ditt barns behov.
  • Børste - Bruk på samme måte som en vanlig tannbørste i ca. 2 minutter.
  • Skyll - Skyll munnen og ISSA Mikro med vann.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019