Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Foreo ISSA Play Wild Strawberry

6 Vurderinger
348,75Anb. pris 465,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Den revolusjonerende elektriske tannbørsten ISSA play lyser opp smilet ditt, gir badet ditt stil og er en rimelig introduksjon til FOREOs munnpleieserie. ISSA play kombinerer Sonic Pulse Technology med et unikt hybridhode på børsten, noe som gjør at den fungerer svært godt mot plakk samtidig som den er skånsom mot tannkjøttet. Den vanntette, elektriske tannbørsten er både lett å bruke og ta med seg, ettersom den verken trenger ledninger eller utskiftbare børstehoder.

ISSA play elektrisk tannbørste er en batteridrevet variant og avhengig av batteriets merke og type kan produktet holde i inntil 800 gangers bruk. Vi anbefaler deg å bruke din ISSA play tannbørste i inntil 6 måneder for å opprettholde optimal hygiene.

Bruk: 1. Påfør din vanlige tannkrem og sett på din ISSA play ved å trykke på den midterste knappen. 2. Puss tennene med store, sirkulære bevegelser i to minutter - 30 sekunder for hver side av munnen. 3. Slå av produktet ved å trykke på den midterste knappen igjen. Skyll munnen og ISSA play med vann. Gjenta to ganger om dagen for et friskere, lysere smil!

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

2.3

Basert på 6 karakterer
2
1
2
1
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018