Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Foreo ISSA Play Wild Strawberry

5 Vurderinger
485,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

Den revolusjonerende elektriske tannbørsten ISSA play lyser opp smilet ditt, gir badet ditt stil og er en rimelig introduksjon til FOREOs munnpleieserie. ISSA play kombinerer Sonic Pulse Technology med et unikt hybridhode på børsten, noe som gjør at den fungerer svært godt mot plakk samtidig som den er skånsom mot tannkjøttet. Den vanntette, elektriske tannbørsten er både lett å bruke og ta med seg, ettersom den verken trenger ledninger eller utskiftbare børstehoder.

ISSA play elektrisk tannbørste er en batteridrevet variant og avhengig av batteriets merke og type kan produktet holde i inntil 800 gangers bruk. Vi anbefaler deg å bruke din ISSA play tannbørste i inntil 6 måneder for å opprettholde optimal hygiene.

Bruk: 1. Påfør din vanlige tannkrem og sett på din ISSA play ved å trykke på den midterste knappen. 2. Puss tennene med store, sirkulære bevegelser i to minutter - 30 sekunder for hver side av munnen. 3. Slå av produktet ved å trykke på den midterste knappen igjen. Skyll munnen og ISSA play med vann. Gjenta to ganger om dagen for et friskere, lysere smil!

foreo

Vanligvis kjøpt sammen

Foreo ISSA Play Wild Strawberry
Clarins Instant Smooth Perfecting Touch
Pris for alt
740,-

Vanligvis kjøpt sammen

Foreo ISSA Play Wild Strawberry
Escada Sorbetto Rosso EdT 30ml
Rimmel Stay Matte Powder 001 Transparent
Pris for alt
929,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018