2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 63 karakterer
2
3
4
11
43
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Maria

  Recieved my order in 2 days, amazing customer service ANd fast shipping. Product looks like IT should, haven’t tested IT out yet. Thank u very much
  2 liker
 • Camilla

  Veldig fornøyd!
  Ansiktsrensen blir mye bedre, og huden føles ren og myk etter bruk! #konkurranse
  Liker
 • for 8 mnd siden

  Väldigt nöjd

  Denna gör min hud silkesmjuk! Absolut värt pengarna.
  2 liker
 • Fornøyd

  Har brukt produktet 3-4 ganger nå, og er så langt fornøyd! Synes det fjerner mye død hud, og huden føles veldig glatt når jeg har tatt på ansiktskrem etter behandling. Veldig enkel i bruk også. Håper batteriene varer en god stund, og at det er enkelt å skifte de ut når det omsider trengs.
  2 liker
 • Lader?

  Inneholder produktet lader?
  1 liker
  • Frisør på Lyko
   for 24 mnd siden
   Hej Helene-Emilie! Denna går på batterier som man kan byta ut.
   Liker

foreo
LUNA Play Plus
Purple Plus Purple

63 Vurderinger
499,-

Velg nyanse

En revolusjonerende anskiktsrengjøringbørste som etterlater huden strålende vakker - LUNA play plus er den perfekte introduksjonen til FOREOs hudpleieprodukter. 8000 T-Sonic-pulseringer per minutt tilbyr en ansiktsrengjøring som gir glans, jevner ut hudtonene og fjerner 99,5% smuss, olje og sminkerester. LUNA play plus ansiktsrengjøringsbørste har et større børstehode og lengre silikonknopper for en mykere og mer avansert rengjøringskraft. T-sonic-børsten bruker et utskiftbart AAA-batteri, som gjør det mulig å bruke den lenge av gangen.

Det medisinske silikonet som brukes i LUNA play plus rengjøringsbørste er 35 ganger mer hygienisk enn børstehår i nylon* da materialet tørker raskt og den ikke-porøse konsistensen forhindrer bakterievekst. Det myke silikonet er også skånsomt mot huden, hypoallergenisk, samt fritt for ftalater og BPA. Den ergonomiske og lette T-sonic-børsten er komfortabel å holde i og kan bli med deg overalt - ingen ekstra tilbehør eller utskiftbare børstehoder er nødvendige. Bruk ansiktsrengjøringsbørsten i ett minutt to ganger daglig sammen med favorittrengjøringen din for en merkbart vakrere hud.

*Basert på kliniske tester, resultater ved forespørsel.

Bruk: 1. Påfør din vanlige rengjøring. Fukt LUNA play plus og aktiver den. 2. Massere ansiktet lett med LUNA play plus rengjøringsbørsten i et minutt. 3. Skyll og tørk ansiktet. Påfør favorittrengjøringsproduktet ditt.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019