Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

foreo
UFO
2 Fuchsia

Bli den første til å vurdere dette produktet
3.195,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Nye UFO 2 gir deg drømmehud på bare 90 sekunder!

Den svenske innovasjonen UFO 2 passer for alle hudtyper, uansett alder. UFO 2 skaper glød ved hjelp av effektive, Korea-inspirerte ansiktsmasker kombinert med rask oppvarming, avkjøling, T-Sonic-pulseringer og åtte LED-lys. Velg den ansiktsmasken som huden din trenger, og få en fantastisk hud som er tilført fuktighet.

Hver behandling består av en nøye utvalgt kombinasjon av temperatur og pulseringsintensitet for å oppnå maksimal effekt og beroligende ansiktsmassasje. Varme på opptil 45 °C og T-Sonic-pulseringer øker opptaket av ingredienser ved å utvide porene og få ansiktsmusklene til å slappe av. Avkjøling ved 5 °C reduserer hevelse og porer samt strammer opp huden. LED-lysene har sine unike hudpleieegenskaper, for eksempel anti-aldring, glød og demping av rødhet. Hver maske har et forhåndsinnstilt lysprogram som gir deg en perfekt ansiktsbehandling du enkelt kan utføre hjemme.

Si farvel til tradisjonell hudpleie, og ønsk den koreanske hudpleierevolusjonen velkommen!

1. Last ned FOREO-appen og koble den til din UFO via Bluetooth. Skann strekkoden på baksiden av masken, tilhørende LED-lysbehandling vil da automatisk synkroniseres med din UFO, og du er klar for å starte behandlingen direkte fra appen.
2. Løft den transparente ringen på din UFO/UFO mini, plasser den UFO-aktiverte masken på enheten og fest den ved å trykke ned ringen med FOREO-logoen vendt opp.
3. Før UFO varsomt over rengjort, tørr hud og masser inn formelen med sirkelbevegelser til enheten slås av. NYT! Kast så masken og skyll UFO med vann.
4. En siste touch. Bruk fingrene og klapp forsiktig inn resterende serum i huden til alt er absorbert Avslutt rutinen med fuktighetskrem.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020