Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.9

Basert på 17 karakterer
0
0
0
1
16
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Hudterapeut på Lyko -
  for 4 mnd siden

  Utrolig positivt overrasket over foreo ufo!

  Merker at den jobber dypere i huden sammenlignet med andre ansiktsmasker og den gir så gode resultater. Den gir huden nytt liv, den føles så fuktet og gir så fin glød. Også tar det bare 90 sekunder! Min nye favoritt
  liker
  for å skrive en kommentar

foreo
UFO
mini Fuchsia

17 Vurderinger
1.635,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

UFO mini smartmaskbehandling

FREMHEV STRÅLENDE HUD
UFO mini er verdens mest avanserte smart-ansiksmaske, designet for å forvandle din favoritt 20 minutters ansiktsbehandling til en 90 sekunders behandling. Den kombinerer UFO-aktiverte dukmasker med Hyper-Infusjon Teknologi (varme og T-Sonic pulseringer) og LED-lys terapi for en hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner opp porene og T-Sonic pulseringen setter aktive ingredienser inn i huden.

VELKOMMEN TIL FREMTIDEN
Ulikt fra tradisjonelle dukmasker, tilbyr UFO fantastiske hudpleieresultater på kun 90 sekunder. Kombinasjonen av oppvarming og T-Sonic pulseringer med rød, blå, og grønn LED-lys terapi via forhåndsbestemte programmer, gjør det mulig for deg å ha en avslappende og effektiv spa-behandling på proffesjonelt nivå komfortabelt i ditt eget hjem.

NY METODE FOR ANSIKTSMASKE
UFO sklir uanstrengt over hver eneste centimeter av ansiktet ditt, og aktiverer essensielle ingredienser fra våre eksklusive Koreanske dukmaske-formler. De UFO-aktiverte dukmaskene er laget av myk mikrofiber, infisert med plante- og fruktekstrakter, konsentrert botanisk olje og naturlig blomstervann. Hver eneste dukmaske er samkjørt med en forhåndsprogrammert UFO app kontrollert rutine-behandling for å forsterke deres effekt og forsikre en glødende hud.
 • 90 sekunders ansiktsmaske behandling som fungerer kombinert med spesielt produserte dukmasker som aktiverers av UFO mini maskinen
 • UFO mini benytter hyper-infusion technology som kombinerer varme for åpning av porer, T-Sonic pulseringer som tilfører aktive ingredienser dypere inn i huden.
 • Hver behandling inkluderer en nøye utvalgt kombinasjon av temperatur og pulserings intensitet for maksimal effekt og beroligende ansiktsmassasje
 • UFO mini inkluderer en rekke av LED-lys terapi behandlinger som tilbyr tre fotofaser, inkludert anti-aldrende (rød LED), lysnende (grønn LED) og anti-acne (blå LED)
 • Rødt LED-lys fjerner tegn til aldring og stimulerer kollagenproduksjon slik at huden fremstår som yngre
 • Grønt LED-lys lysner en matt hudfarge, jevner ut hudtonene og gir øyeblikkelig økt glød i huden
 • Blue LED dreper bakterier som forårsaker acne og stimulerer blodsirkulasjonen for en sunnere hudtone
 • UFO mini synkroniseres med FOREO appen for å få mest ut av maskinen, ved å kontrollere T-Sonic pulseringen, lysets intensitet og varme effekt.
 • Produsert av medisinsk silikon
 • USB-ladbar og 100% vanntett
 • 2 års garanti
1. Last ned FOREO sin app og synkroniser den med din UFO maskin. Skann strekkoden til din dukmaske med appen. Behandlingen vil automatisk synkroniseres med din UFO mini, så du kan starte maskinen direkte fra appen.

2. Separer ringen fra UFO mini, plasser dukmasken på maskinen og lås den fast ved å sette ringen tilbake på plass .

3. Gli forsiktig UFO maskinen i sirkulære bevegelser over hele ansiktet til maskinen skru seg av. Kast dukmasken og skyll ren UFO mini med rennende vann.

4. Klapp gjenværende essens inn i huden med fingrene, og avslutt behandlingen med din favoritt fuktighetskrem.

Vanligvis kjøpt sammen

1.720,-
1.959,-

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.