Formula 10.0.6

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Formula 10.0.6
Three Times Sublime 100 ml

2 Vurderinger
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående

THREE TIMES SUBLIME 3 I 1 RENS + SKRUBB

RØD GRAPEFRUKT + JOJOBA

FORMULA 10.0.6 passer utmerket for uregjerlig ung hud med ingredienser som fungerer. Skapt av en ung kjemiker i 1933, inkluderer det aktuelle utvalget nå hudpleieprodukter spesielt utviklet for å fremme ren, fresh hud.

Denne mirakuløse multitaskeren gjør det lett å bli kvitt sta hudormer, fjerner overflødig olje, rengjør porene og eliminerer urenheter. Rød grapefrukt renser mens jojoba skrubber. En 3-i-1 formel som fungerer som både rengjøring, skrubb og maske for en komplett gjennomgang av huden.

Bruk: Påfør på nylig rengjort og tørket hud. Påfør en tynn hinne over ansikt og hals, unngå området rundt øynene. La masken tørke i 10-15 minutter. Fukt ansiktet og halsen og masser forsiktig til huden føles ren og myk. Skyll godt med varmt vann og klapp huden tørr. Bruk 1-3 ganger i uken.

ADVARSEL: En mildt pirrende eller kjølende følelse er normalt ved påføring av masken. Bruk med forsiktighet. Kun for utvortes bruk. Unngå øynene. Avbryt bruken om hudutslett eller irritasjon oppstår.

100ml

Vanligvis kjøpt sammen

190,-
285,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019