8 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 135 karakterer
29
25
23
17
41
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 uker siden

  5.1 Caffe Macchiato

  Har prøvd mange hjemmefarger tidligere, og ønsket å prøve denne pga. at den er ammoniakkfri og heter kallbrun. Er meget fornøyd! Den dekker overraskende godt. Har bestilt den igjen:)
  2 liker
 • mørkt til lyst

  Virker det om jeg skal farge håret fra mørkeblondt til litt lysere? Har lyst å farge håret til Vanilla sky, men siden fargen er uten amoniakk så vet jeg ikke om det kommer til å virke om jeg har mørkere hår.
  Håper jeg får hjelp
  Liker
  • for 3 mnd siden
   Takk for hjelpen☺️ Olaplex 3 har jeg fra før, kjøpte på Sephora i sommer. Håret børster jeg ofte så jeg tror kanskje det oppsto en allergisk reaksjon, tror ikke jeg tåler så mye kjemikaljer i håret. Men jeg skal prøve en gang til og se hvlrdan det går, bare men den du anbefalte:)
   Liker
 • FOUR REASONS TAKE AWAY COLOR 6.35 CHOCOHOLIC (VARMBRUN)

  Dette er den beste hårfargen jeg noen sinne har brukt!
  Håret føles ikke slitt ut etter fargen og fargen blir naturlig uten stygge undertoner eller skjær. en av mine favorittmerker jeg bruker når jeg er lei av crazyfarger i håret, 10/10 anbefales
  1 liker
 • Virker ikke

  Gjorde ingen effekt. Har selv bleket hår som er farget blått. Skulle gjerne blåfargen men denne hadde absolutt ingen effekt overhodet.
  1 liker
  • for 3 mnd siden
   Dette er en blond HÅRFARGE / intensivtoner.
   Du må nok bruke BLEKEMIDDEL og/ eller avfarging (eller skum opp Head&shoulders i noen omganger og mye er gjort bare der).
   Er så synd når produkter får dårlig review pga kunde har gjort dårlig research.
   1 liker
 • Farge

  Hei.
  Jeg har nå bleket håret mitt i ca ett halvt år, men får aldri vekk alt det gule. Har også brukt en del fudge shampoo. Håret mitt er nå jevnt over lyse blondt (bortsett fra etterveksten) og lurer derfor på om denne fargen kommer til å ta bort det "gule" i håret mitt. Jeg er egentlig ute etter å få ett litt gråtonet hår. Åpen for tips :-)
  Liker
 • Dårlig

  Tok bare farge noen steder og fargen forsvant på under 1 uke. Bare positivt at fargen forsvant da resultatet var elendig da. Blågrått noen steder og null farge andre steder. Jeg hadde fargen i litt lengre enn hva det stod i bruksanvisningen.
  Liker

Four Reasons
Take Away Color (Svart) 1.0 Black Velvet

135 Vurderinger
119,-Anb. pris 139,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Ammoniakkfri hårfarge (intensivtoning), som gir deg en vakker og nydelig farge med naturlige resultater på en rask og enkel måte. Takket være mangel på ammoniakk i produktet, får du en mye mildere på hårfarging fordi produktet ikke fjerner den naturlige fargen så aggressivt som farge med ammoniakk i. Dette fører til en mer naturlig farging med mer glans og glød.

 • Uparfymert farging for de som er følsomme for sterk lukt
 • Skånsom, men effektiv farge uten ammoniakk gir deg et naturlig utseende livlig og skinnende resultat.
 • God dekningsevne, til tross for mangel på ammoniakk. Dette er en demi-permanent sort hårfarge (permanent hårfarge uten ammoniakk) som kan dekke opp til 70% av grå hår
 • PT (Nano Pigment Technology) er en innovativ teknologi innen hårfarge som produsenten har patent på. Four Reasons Takeaway Colors er oppbygget på samme måte som ammoniakkfri fargen KC Color Velvet som er brukt i over 1000 salonger rundt Skandinavia.
 • Dette er bevis på at du kan bruke ammoniakkfri hårfarge for gode resultater selv hjemme. Fargene er basert på små fargepigmenter i nano-klasse, som gjør at pigmenter går inn og setter seg i hårets struktur enklere uten bruk av ammoniakk.
 • PT-teknologi gir deg flotte fargeresultater uten å utsette deg selv og håret ditt for ammoniakk.

40ml/60ml

Vanligvis kjøpt sammen

459,-
376,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019