19 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 168 karakterer
38
26
29
23
52
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  5.1 caffe macchiato

  Er utrolig fornøyd! Kald brunfarge som ble nøyaktig som beskrevet! Og ++ for en behagelig duft ☺️ Kommer garantert til å fortsette med denne 🤩
  4 liker
 • for 3 uker siden

  Er fargen kald?

  Jeg har en lysebrun/mørkeblondt hårfarge, og vil gjerne få den kaldere uten å gå så mye mørkere. Vil Take Away Color 8.23 Frosen Sand Være grei til dette?
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 3 uker siden
   Hej Ronja✨ 8,23 ger en en kall nyans men blir kallast om du sedan innan är lite ljusare än den.
   Liker
 • Nøyaktig

  Veldig fin kaldbrun, fjernet mye av det røde. Beste hittil 👌👌👌
  2 liker
 • Fargen 5.1

  Godt fornøyd med fargen 5.1. Kommer til å fortsette med den.
  1 liker
 • 5.1 kaffe macchiato

  Kald brun 5.1: brukte denne for å tone en rødlig ettervekst jeg fikk etter at jeg skulle tone endene litt lysere, men trodde det ikke var bleking i blondtoneren. Så tok den i hele håret og fikk rød ettervekst i stedet for min naturlige kalde askebrune farge som blender godt med de kalde lyse tuppene. Så jeg brukte dette produktet for å prøve å gjøre etterveksten kald igjen, og det funka! Prøvde også wella lilla toner, den hjalp ikke. Flott og kald brunfarge, mørkere enn pakken. Har nå holdt seg fin i tre uker med vask annenhver dag.
  Liker
 • Platina blondt hår

  Kan denne brukes for å få lysere/hvitere blond farge? Som en blond hårfarge eller blekemiddel? Har platina blondt hår. Tenker på om den kan Brukes til å ta etterveksten like hvit og om den tar vekk noe gul pigmenter?
  Liker

Four Reasons
Take Away Color (Svart) 1.0 Black Velvet

168 Vurderinger
108,-Anb. pris 155,-30
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Ammoniakkfri hårfarge (intensivtoning), som gir deg en vakker og nydelig farge med naturlige resultater på en rask og enkel måte. Takket være mangel på ammoniakk i produktet, får du en mye mildere på hårfarging fordi produktet ikke fjerner den naturlige fargen så aggressivt som farge med ammoniakk i. Dette fører til en mer naturlig farging med mer glans og glød.

 • Uparfymert farging for de som er følsomme for sterk lukt
 • Skånsom, men effektiv farge uten ammoniakk gir deg et naturlig utseende livlig og skinnende resultat.
 • God dekningsevne, til tross for mangel på ammoniakk. Dette er en demi-permanent sort hårfarge (permanent hårfarge uten ammoniakk) som kan dekke opp til 70% av grå hår
 • PT (Nano Pigment Technology) er en innovativ teknologi innen hårfarge som produsenten har patent på. Four Reasons Takeaway Colors er oppbygget på samme måte som ammoniakkfri fargen KC Color Velvet som er brukt i over 1000 salonger rundt Skandinavia.
 • Dette er bevis på at du kan bruke ammoniakkfri hårfarge for gode resultater selv hjemme. Fargene er basert på små fargepigmenter i nano-klasse, som gjør at pigmenter går inn og setter seg i hårets struktur enklere uten bruk av ammoniakk.
 • PT-teknologi gir deg flotte fargeresultater uten å utsette deg selv og håret ditt for ammoniakk.

40ml/60ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter