Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 134 karakterer
29
25
23
17
40
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 25 mnd siden

  Super fornøyd

  Super fornøyd!!
  liker
  for å skrive en kommentar
 • mørkt til lyst

  Virker det om jeg skal farge håret fra mørkeblondt til litt lysere? Har lyst å farge håret til Vanilla sky, men siden fargen er uten amoniakk så vet jeg ikke om det kommer til å virke om jeg har mørkere hår.
  Håper jeg får hjelp
  liker
  • pernille
   for 2 mnd siden
   Kaan det være at du ikke børster håret daglig? Man mister ca 100 hår om dagen, og "noen ekstra" ved bleking, men en håndfull hørtes mye ut. Jeg har brukt "Mood" sin bleking flere ganger, men anbefaler Garnier Nutrisse sin, da de har en formel med masse fine oljer i etterbehandlingen.
   Et godt tips er å blande OLAPLEX i blekemiddelet, evt kan du bruke 100% ren kokosolje som et billigere alternativ, som du har smeltet over damp eller i mikro. OG IKKE MINST : spre kokosolje i håret, i hele håret, slik at det ser fett og j** ut, legg deg og sov med det og ta blekingen dagen etter uten å skylle det ut. Da også vil blekingen gjøre noe mindre skade. Men har du råd til Olaplex 3 er dette absolutt det beste.
   Hilsen Jeg-bleket-håret-til-platina-fra-mørk-brun-med-mørkbrun-hårfarge-i-7-ganger-på-9-dager(ANBEFALES IKKE!;) men jeg lærte mange gode tips på veien)
   liker
  • pernille
   for 2 mnd siden
   Olaplex 3 er på tilbud hos Lyko nå, faktisk:-)
   liker
  • sarakuczynska
   for 2 mnd siden
   Takk for hjelpen☺️ Olaplex 3 har jeg fra før, kjøpte på Sephora i sommer. Håret børster jeg ofte så jeg tror kanskje det oppsto en allergisk reaksjon, tror ikke jeg tåler så mye kjemikaljer i håret. Men jeg skal prøve en gang til og se hvlrdan det går, bare men den du anbefalte:)
   liker
  for å skrive en kommentar
 • FOUR REASONS TAKE AWAY COLOR 6.35 CHOCOHOLIC (VARMBRUN)

  Dette er den beste hårfargen jeg noen sinne har brukt!
  Håret føles ikke slitt ut etter fargen og fargen blir naturlig uten stygge undertoner eller skjær. en av mine favorittmerker jeg bruker når jeg er lei av crazyfarger i håret, 10/10 anbefales
  liker
  for å skrive en kommentar
 • Virker ikke

  Gjorde ingen effekt. Har selv bleket hår som er farget blått. Skulle gjerne blåfargen men denne hadde absolutt ingen effekt overhodet.
  liker
  • charlotte
   for 10 mnd siden
   Brukt feil produkt dessverre
   liker
  • pernille
   for 2 mnd siden
   Dette er en blond HÅRFARGE / intensivtoner.
   Du må nok bruke BLEKEMIDDEL og/ eller avfarging (eller skum opp Head&shoulders i noen omganger og mye er gjort bare der).
   Er så synd når produkter får dårlig review pga kunde har gjort dårlig research.
   liker
  for å skrive en kommentar
 • Farge

  Hei.
  Jeg har nå bleket håret mitt i ca ett halvt år, men får aldri vekk alt det gule. Har også brukt en del fudge shampoo. Håret mitt er nå jevnt over lyse blondt (bortsett fra etterveksten) og lurer derfor på om denne fargen kommer til å ta bort det "gule" i håret mitt. Jeg er egentlig ute etter å få ett litt gråtonet hår. Åpen for tips :-)
  liker
  for å skrive en kommentar
 • Dårlig

  Tok bare farge noen steder og fargen forsvant på under 1 uke. Bare positivt at fargen forsvant da resultatet var elendig da. Blågrått noen steder og null farge andre steder. Jeg hadde fargen i litt lengre enn hva det stod i bruksanvisningen.
  liker
  for å skrive en kommentar

Four Reasons
Take Away Color (Mycket ljus askblond) 10.01 Ice Ice Blondy

134 Vurderinger
119,-Anb. pris 139,-

Velg nyanse

Ammoniakkfri hårfarge (intensivtoning), som gir deg en vakker og nydelig farge med naturlige resultater på en rask og enkel måte. Takket være mangel på ammoniakk i produktet, får du en mye mildere på hårfarging fordi produktet ikke fjerner den naturlige fargen så aggressivt som farge med ammoniakk i. Dette fører til en mer naturlig farging med mer glans og glød.

 • Uparfymert farging for de som er følsomme for sterk lukt
 • Skånsom, men effektiv farge uten ammoniakk gir deg et naturlig utseende livlig og skinnende resultat.
 • God dekningsevne, til tross for mangel på ammoniakk. Dette er en demi-permanent sort hårfarge (permanent hårfarge uten ammoniakk) som kan dekke opp til 70% av grå hår
 • PT (Nano Pigment Technology) er en innovativ teknologi innen hårfarge som produsenten har patent på. Four Reasons Takeaway Colors er oppbygget på samme måte som ammoniakkfri fargen KC Color Velvet som er brukt i over 1000 salonger rundt Skandinavia.
 • Dette er bevis på at du kan bruke ammoniakkfri hårfarge for gode resultater selv hjemme. Fargene er basert på små fargepigmenter i nano-klasse, som gjør at pigmenter går inn og setter seg i hårets struktur enklere uten bruk av ammoniakk.
 • PT-teknologi gir deg flotte fargeresultater uten å utsette deg selv og håret ditt for ammoniakk.

40ml/60ml

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.