13 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 152 karakterer
36
26
25
19
46
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  5.1 Caffe Macchiato

  Har prøvd mange hjemmefarger tidligere, og ønsket å prøve denne pga. at den er ammoniakkfri og heter kallbrun. Er meget fornøyd! Den dekker overraskende godt. Har bestilt den igjen:)
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Fargen 5.1

  Godt fornøyd med fargen 5.1. Kommer til å fortsette med den.
  1 liker
 • 5.1 kaffe macchiato

  Kald brun 5.1: brukte denne for å tone en rødlig ettervekst jeg fikk etter at jeg skulle tone endene litt lysere, men trodde det ikke var bleking i blondtoneren. Så tok den i hele håret og fikk rød ettervekst i stedet for min naturlige kalde askebrune farge som blender godt med de kalde lyse tuppene. Så jeg brukte dette produktet for å prøve å gjøre etterveksten kald igjen, og det funka! Prøvde også wella lilla toner, den hjalp ikke. Flott og kald brunfarge, mørkere enn pakken. Har nå holdt seg fin i tre uker med vask annenhver dag.
  Liker
 • Platina blondt hår

  Kan denne brukes for å få lysere/hvitere blond farge? Som en blond hårfarge eller blekemiddel? Har platina blondt hår. Tenker på om den kan Brukes til å ta etterveksten like hvit og om den tar vekk noe gul pigmenter?
  Liker
 • mørkt til lyst

  Virker det om jeg skal farge håret fra mørkeblondt til litt lysere? Har lyst å farge håret til Vanilla sky, men siden fargen er uten amoniakk så vet jeg ikke om det kommer til å virke om jeg har mørkere hår.
  Håper jeg får hjelp
  Liker
  • for 10 mnd siden
   Takk for hjelpen☺️ Olaplex 3 har jeg fra før, kjøpte på Sephora i sommer. Håret børster jeg ofte så jeg tror kanskje det oppsto en allergisk reaksjon, tror ikke jeg tåler så mye kjemikaljer i håret. Men jeg skal prøve en gang til og se hvlrdan det går, bare men den du anbefalte:)
   Liker
 • FOUR REASONS TAKE AWAY COLOR 6.35 CHOCOHOLIC (VARMBRUN)

  Dette er den beste hårfargen jeg noen sinne har brukt!
  Håret føles ikke slitt ut etter fargen og fargen blir naturlig uten stygge undertoner eller skjær. en av mine favorittmerker jeg bruker når jeg er lei av crazyfarger i håret, 10/10 anbefales
  1 liker

Four Reasons
Take Away Color (Mycket ljus askblond) 10.01 Ice Ice Blondy

152 Vurderinger
125,-Anb. pris 145,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Ammoniakkfri hårfarge (intensivtoning), som gir deg en vakker og nydelig farge med naturlige resultater på en rask og enkel måte. Takket være mangel på ammoniakk i produktet, får du en mye mildere på hårfarging fordi produktet ikke fjerner den naturlige fargen så aggressivt som farge med ammoniakk i. Dette fører til en mer naturlig farging med mer glans og glød.

 • Uparfymert farging for de som er følsomme for sterk lukt
 • Skånsom, men effektiv farge uten ammoniakk gir deg et naturlig utseende livlig og skinnende resultat.
 • God dekningsevne, til tross for mangel på ammoniakk. Dette er en demi-permanent sort hårfarge (permanent hårfarge uten ammoniakk) som kan dekke opp til 70% av grå hår
 • PT (Nano Pigment Technology) er en innovativ teknologi innen hårfarge som produsenten har patent på. Four Reasons Takeaway Colors er oppbygget på samme måte som ammoniakkfri fargen KC Color Velvet som er brukt i over 1000 salonger rundt Skandinavia.
 • Dette er bevis på at du kan bruke ammoniakkfri hårfarge for gode resultater selv hjemme. Fargene er basert på små fargepigmenter i nano-klasse, som gjør at pigmenter går inn og setter seg i hårets struktur enklere uten bruk av ammoniakk.
 • PT-teknologi gir deg flotte fargeresultater uten å utsette deg selv og håret ditt for ammoniakk.

40ml/60ml

Vanligvis kjøpt sammen

434,-
332,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020