2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 30 karakterer
2
0
1
6
21
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  Forferdelig emballasje, men fungerer bra

  Tubene er skrekkelige, blir lilla søl overalt, det "blør" lilla vann fra korken hvis du tar dem med deg ut av dusjen, noe du gjerne gjør når alternativet er at ungene dine kommer til å oppdage dette festlige lilla produktet å leke med når ingen følger med.
  2 liker

Fudge
Clean Blonde
Care Damage Rewind Duo

30 Vurderinger
289,-Anb. pris 495,-40
Fri frakt, kan sendes omgående

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo er en sulfatfri sjampo med intensive og effektive lilla mikropigmenter som umiddelbart bekjemper gule toner i blondt hår. Beriket med Opti-plex™ Technology som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Plex inneholder hydrogenert vegetabilsk protein som styrker håret både innenfra og på utsiden og etterlater det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Abil ME 45 fungerer som en viktig fuktighetsgiver og hjelper i tillegg til med å beskytte håret mot fargetap og skader fra varme, styling og miljø. Sjampoen gjør håret 90% sterkere og dobbelt så mykt.

250ml

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Conditioner er en balsam med effektive lilla mikropigmenter som umiddelbart bekjemper gule toner i blondt hår. Beriket med Opti-plex™ Technology som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Plex inneholder hydrogenert vegetabilsk protein som styrker håret både innenfra og på utsiden og etterlater det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Abil ME 45 fungerer som en viktig fuktighetsgiver og hjelper i tillegg til med å beskytte håret mot fargetap og skader fra varme, styling og miljø. Balsamen gjør håret 90% sterkere og dobbelt så mykt.

250ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1116-907-0500

Vanligvis kjøpt sammen

384,-
439,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter