6 Kundebilder
Fudge

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 71 karakterer
2
5
2
14
48
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 3 mnd siden

    Sjampo mot gule toner #Konkurranse

    Jeg har prøvd veldig mange lilla sjampoer mot gule toner i håret , og denne er en KLAR vinner. Hvis jeg får litt gule toner i håret når jeg farger det blond , så blir jeg ikke stresset , da jeg har denne sjampoen liggende på badet😊 jeg vasker håret først med vanlig sjampo og skyller ut, så «legger» jeg denne sjampoen oppå håret (uten å skumme for mye) , og lar den virke noen minutter før jeg skyller ut. Resultat - håret får en kaldere tone og i mitt hår så forsvinner de gule tonen. Etter noen dager trenger jeg en ny runde , og gjør bare det samme om igjen 😊 Anbefales på det sterkeste 👍
    4 liker

Fudge
Care
Clean Blonde Damage Rewind Shampoo 250 ml

71 Vurderinger
195,-Anb. pris 235,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml250 ml1000 ml

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo er en sulfatfri sjampo med intensive og effektive lilla mikropigmenter som umiddelbart bekjemper gule toner i blondt hår. Beriket med Opti-plex™ Technology som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Plex inneholder hydrogenert vegetabilsk protein som styrker håret både innenfra og på utsiden og etterlater det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Abil ME 45 fungerer som en viktig fuktighetsgiver og hjelper i tillegg til med å beskytte håret mot fargetap og skader fra varme, styling og miljø. Sjampoen gjør håret 90% sterkere og dobbelt så mykt.

250ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

380,-
499,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019