Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Gaia Made For Men Face Paket

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

En såpe og sulfatfri peeling bestående av knuste valnøttkjerner, trollhassel og nesleekstrakt. Peelingen renser også svært tilsmusset hud som blir ved tung industri da f.eks. olje, smuss og urenheter trenger inn i huden. Valnøttkjernene skrubber på dypet samtidig som huden ikke tørkes ut. Passer like bra på både ansikt og kropp. Huden blir ren, fresh og fornyet.

150ml

Kropps- og ansiktskrem som holder huden myk og smidig uten å føles klissen. Svalende økologisk spearmint gjør at huden føles sval og fresh samt gir en matt jevn hudtone. Benytt som after shave eller ved tørr hud. Har en mannlig design, maskulin duft og passer like bra på ansikt som kropp. Idealet innen naturlig og økologisk hudpleie helt enkelt!

150ml

Barbergel beriket med avocadoolje som effektivt myker opp huden og gir en ordentlig nær barbering. Huden blir glatt, jevn og gjenfuktet. Inneholder også aloe vera for å dempe irritasjon som kan oppstå i samsvar med barbering. For beste resultat benyttes denne etter scrub, samt før after shave/face créme.

150ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019