Garnier Fructis Bamboo Mousse Volume Restructure XXL

1 Vurderinger
65,-

Flatt, uregjerlig hår uten volum?

Mousse, som først og fremst brukes for å løfte håret ved røttene og gi volum, er det perfekte stylingproduktet for å gi håret energi. Mousse er den perfekte partneren for alle aktive kvinner. Garnier Fructis Style moussene, som er berikede med fruktmikrovoks og bambusekstrakt, er perfekte for å skape spenstige krøller, strukturerte frisyrer eller riktig volum.

Er du ute etter en frisyre med maksimalt volum som gjør deg klar for alt? Garnier Fructis Style Mousse Volume XX er da den spektakulære volummoussen du trenger. Den unike formulaen er beriket med stoffer for økt volum og gir frisyren din maksimal fylde med langvarig holdbarhet. Den lette formulaen gir varig volum uten følelsen av at håret blir stivt. Frisyren har høyt volum og faller ikke sammen.

Bambusen er utvalgt for sin styrke, smidighet og elastisitet - Den bøyer seg men knekker aldri. Takket være den lette konsistensen gir denne moussen frisyren din ekstra fylde. De volumgivende ingrediensene gjør håret luftig, lett og fullt av energi. Frisyren vil ikke slukne gjennom hele dagen.

200ml

  • Kategori:Mousse
  • Artikelnummer:
    1118-336-0200

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.