Garnier

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 10 karakterer
0
1
4
3
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Garnier
BBcream
Miracle Skin Perfector BB Cream Eye Roll-On Light

10 Vurderinger
115,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Eye Roll-On er en effektiv løsning som umiddelbart oppfyller din huds behov, å skjule mørke ringer, poser under øynene og trøtthetstegn, glatte ut rynker, tilføre fukt samt gi deg et piggere blikk.

Miracle Skin Perfector er en ny generasjons hudpleie. BB kremen er basert på en all-in-one teknologi og har en både pleiende og umiddelbar dekkende effekt for å forenkle skjønnhetsrutinen. Spar tid med BB-cream eye roll-on. Med én påføring skjuler du mørke ringer, poser under øynene og trøtthetstegn. Formulaen med haloxyl, som er kjent for å effektivt motvirke misfarginger og poser under øynene, er spesielt utviklet for den sensitive huden rundt øynene. Formulaen inneholder mineralpigmenter for å umiddelbart dekke og dempe mørke ringer. Den har en behagelig konsistens som fordeles perfekt og holder lenge for et naturlig resultat.

Bruk:

Påføres rundt øynene med lette bevegelser. Formulaen kommer ut av kulen automatisk. Om nødvendig, klapp forsiktig inn formulaen slik at den absorberes bedre av huden. Påfør gjerne to ganger for å forsterke BB-kremens dekkende effekt.

7ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    1118-300-0001

Vanligvis kjøpt sammen

303,-
219,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019