18 Kundebilder
Garnier

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.4

Basert på 108 karakterer
20
17
12
14
45
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 19 mnd siden

  Olia deep red 6,66

  Har brukt den i flere år!!Anbefales👌
  3 liker
  • for 1 mnd siden
   Kan jeg bruke 6.66 på mitt bleket å tørre hår med en kommuneblond ettervekst?
   Liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 7 mnd siden

  Dekker absolutt ikke grått hår

  Står på pakken at denne dekker grått hår, det gjør den absolutt ikke. Jeg har nå blondt hår med grå tupper og masse grå flekker gjennom hele..
  4 liker
  • Frisør på Lyko
   for 7 mnd siden
   Hej Marie! Så trist at du ikke fikk resultatet du vil ha. Det er viktig at du har rikelig med farge og noen ganger trenger du to runder.
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Farge 6. 66 eller 6.60🤔

  Kan denne anvendes i bleket hår med kommuneblond ettervekst som har fått noen grå hår? Tror det blir rødt, selv om jeg aldri finner ut hva jeg kler best. Hva synes dere?

  + 2

  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei Noys! Jeg synes du passer godt i rødt. Dette vil feste seg til både etterveksten og bleket. Det kan være litt dypt i fargen da du er mørkere i etterveksten, men det pleier å være helt greit. 6.66 er ekstra intens med ekstra røde pigmenter. Velg den du liker best :)
   Liker
 • for 2 mnd siden

  7.0

  Farget nettopp håret med 7.0 mørk blond, men det ble for mørkt. (Hadde mørk blond før jeg farget, men det ble mørkere enn forventet) hva kan jeg bruke for å lysne det uten at det blir oransje?
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 2 mnd siden
   Hei Maria! Et farget hår kan bare lyses opp med bleking eller avfargning. Hvis du bare vill ha en trinn lysere, kan du prøve deg med en dyprensende sjampo.
   Liker
 • for 3 mnd siden

  7.3 eller 7.9

  Har bleket hår nå som er har mye gul/oransje toner i seg! ville ha en naturlig blond farge, så farga over med en lys blond fra et annet merke, men den farga ikke så godt over.. hvordan er disse på litt oransje bleket hår? og hvilken er mest "naturlig" blond?
  Liker
  • Frisør på Lyko
   for 3 mnd siden
   Hej Sofie! Hvis du vil nøytralisere oransje nyanser, bør du bruke en kald fargetone som inneholder aske. Hvis du bare vil farge over håret, anbefaler jeg en av de to du nevnte 7.9, da det ikke er fullt så varmt da 7.3 inneholder veldig gyldne toner.
   Liker
 • for 3 mnd siden

  6.0 lysebrun

  Hei, kan jeg bruke 6.0 lysebrun over litt lyst hår med en del oransj i det
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 3 mnd siden
   Hei Amy! Mest sannsynlig skal det gå bra, men om du har mye lyst eller om du er veldig lys i håret ditt kan det være en ide å bruke en varmere fargetoning først:) Om du har mest oransje i håret ditt skal det nok gå bra, men send oss gjerne et bilde av håret ditt, så kanskje vi kan hjelpe deg bedre:)
   Liker
 • for 4 mnd siden

  Mørkere blond

  Hei. Kan 8.0 eller 9.0 brukes på platina hår for å få mørkere blondfarge?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 4 mnd siden
   Hei Marie!
   Det skal gå bra å bruke disse fargene, men du kan oppleve å få grønnskjær i håret av de på et så blondt hår. Jeg vil derfor kanskje råde deg til å prate med en frisør før du gjør noe:)
   // Cathrine
   Liker

Garnier
Olia
Hårfärg 7.0 Mörkblond

108 Vurderinger
125,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Garnier Olia er en permanent hårfarge drevet av kraften fra olje. Uten ammoniakk. For et maksimalt fargeresultat, 100 % gråhårsdekning, optimal komfort for hodebunnen og synlig forbedret hårkvalitet. 60% olje i fargekremen. Hårfarging vil aldri bli det samme igjen!

200ml

Vanligvis kjøpt sammen

210,-
265,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019