27 Kundebilder
Garnier

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 126 karakterer
21
20
13
15
57
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Red

  + 3

  8 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 14 mnd siden

  Dekker absolutt ikke grått hår

  Står på pakken at denne dekker grått hår, det gjør den absolutt ikke. Jeg har nå blondt hår med grå tupper og masse grå flekker gjennom hele..
  6 liker
  • Frisør på Lyko
   for 14 mnd siden
   Hej Marie! Så trist at du ikke fikk resultatet du vil ha. Det er viktig at du har rikelig med farge og noen ganger trenger du to runder.
   Liker
 • for 2 mnd siden

  farge

  hei! jeg skal prøve golden dark brown, og jeg lurer på om det går an å påføre det direkte over blått hår, eller om man burde fjerne det meste av blåfargen først?
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei Sara🎀 Jeg tipper den vil synes gjennom golden dark brown, det kommer an på hvor mye blåfarge som sitter igjen i håret. Golden Dark Brown er lekker😍og om du velger å gå for den har jeg villet fjernet blåfargen først for å det beste resultatet. (eventuelt gå opp ett hakk slik at du får en mørkere nyanse)
   1 liker
 • Hjemmebleking

  Hei, jeg har gjort en bleking av håret, uheldigvis ble det ujevnt og veldig gult. Har brukt lilla shampoo som gjorde situasjonen litt bedre. Vurderer nå å farge over med Olia light ash blond eller pearl blond for en jevnere, kaldere farge? Kan det anbefales og hvilken nyanse burde jeg velge?

  + 1

  1 liker
  • Frisør på Lyko
   for 2 mnd siden
   Hej Dina✨ Färgen ovan innehåller även blekning så den kan även ljusa upp några steg till. Väljer du att använda den så lägg först på de mörka delarna så att de hinner "ikapp" de ljusaste partierna.
   1 liker
 • for 3 mnd siden

  Anbefales😍

  Jeg har prøvd flere hårfarger fra flere forskjellige merker, men den er definitivt den beste. Den sliter lite på håret og fargen blir sånn som på pakken selv om du har den inn lengre. Skal kjøpe den igjen neste gang jeg skal farge håret #konkurranse
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  9.0 Lyseblond

  Anbefales ❤️👍
  Vakker farge og mykt etterpå. Veldig god etterbehandling!
  2 liker
 • varm lys brunt

  hva er den varmeste lysest brunt?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 3 mnd siden
   Hei Bianca!
   Det er nok 6.3 Lys Gyllenbrun som er den varmeste lyse brunfargen. Eventuelt kan 7.3 Dark Blonde funke, men da er vi mer på den blonde siden:)
   Liker

Garnier
Olia
Hårfärg 7.0 Mörkblond

126 Vurderinger
135,-

Velg nyanse

Garnier Olia er en permanent hårfarge drevet av kraften fra olje. Uten ammoniakk. For et maksimalt fargeresultat, 100 % gråhårsdekning, optimal komfort for hodebunnen og synlig forbedret hårkvalitet. 60% olje i fargekremen. Hårfarging vil aldri bli det samme igjen!

200ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter